Hogyan lehet elkülöníteni a munkát a magánélettől? Hogyan lehet nem hazavinni a munkahelyi gondokat? Ti hogy csináljátok?
Stresszelek a munkám miatt. A legtöbbször ez a szorongás folyton jelen van, hazaviszem, éjszaka, mikor felébredek, összerándul a gyomrom. Sokan mondják, hogy ha lecsukom a gépem, onnantól vége, ne gondoljak rá, szärjam le. Könnyű mondani, de hogy kell ezt csinálni, hogy lehet nem arra gondolni, ami stresszel?
Nektek mi vált be? Olyanok válasza érdekel elsősorban, akik alapból lelkiismeretesek és stresszelnek dolgokon, de sikerült leküzdeniük. Hogy csináljátok?
Köszönöm a válaszokat.
Sok dolgon tudok stresszelni, pl. jövőn, iskolán, ilyesmiken. De, munkán nem. Miért tenném? A munkám megcsinálom, a munkaidőt letöltöm, utána semmi közöm az egészhez. Nem az én cégem, hanem a főnökömé. Ő sem foglalkozik azzal, hogy nálam mi van itthon, én itthon miért foglalkoznék azzal, hogy nála mi van?
Szerintem, ha annyira zavar, keress fel egy pszichológust. Nem rosszindulatból, de gondolom ők erre tudnak pár tanácsot adni. Ha mi adunk, az nem fog használni. A munkahelyemen is van olyan, aki folyamatosan a meló miatt stresszel és simán lekési a buszát is, mert ezt és azt még gyorsan befejezi. Az ilyen embereknek akármit mondtunk, nem lehetett rajtuk segíteni.
Olyan munkám van amit ha akarok se tudok hazavinni.
Konkrétan mi az amin ragodsz otthon? Miért stresszelsz, nem fejezed be a munkádat? Mi ad okot rá?
Velem a kapuzàràsos fönököm kezdett szemelyeskedni ellehetetleniteni es fenyegetni meg kikezdeni velem olyan elethelyzetben amikor foggal körömmel volt szüksegem a munkàra.
Elsö hétvégén bögés
2.hétvégén bögés es agyalàs azon ha ez huzamosan tart es nem àll le akkor tönkre fogok menni nagyon keményen
3. Kamikaze szinten felmondàs , ezzel beleugorva a vàrhato éhhalàlba inkàbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!