Halál büntetésről vélemény?
Levezetem neked hogy rájöjj:
A jogok és erkölcsös törvények a Krisztusi tanításból szivárognak le.
Minden ember egy. Ez azt jelenti, hogy majdnem minden emberben ott a lelkiismeret. Vagyis amikor a másik ember szemébe nézel és megkegyelmezel neki, az azért van mert a lelki síkon egy vagy vele. Ahogy két gyertya lángot egymásba engedsz, ahogy két vízcseppet egymásba olvasztasz, ugyanúgy két ember lelke is egybe folyik akkor amikor megkegyelmezel neki. Persze nem minden emberben van ez meg, a pszichopatáknak nincs lelkük. De a lélek síkján a legtöbb ember egy. Ezért van az hogy amikor a másikat kínozzák és ölik éppen, az neked fáj.
Ezért kell a törvényeket az emberi érzelmekhez igazítani, mert a törvények a vallásból származnak. Szakrális alapjai vannak. Tudom ez neked magas.
Éppen neked adtam igazat abban, hogy "az ítéletet tiszta fejjel kell kiszabni, nem dühtől és haragtól eltelve", de ne zavarjon. :D
Amúgy nem kellett volna koptatnod a billentyűzetet, én is éppen elég Puzsért hallgattam már életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!