Visszamennétek 2010-ben, ha erre lenne lehetőség?
Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?
Mi volt akkoriban másabb, mint mostanában?
Kíváncsi vagyok, ki hogy látta a 2010-es évet, vagy azt az időszakot.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Erre rákontrázok:
Miért, még nem 2010 van ? :) :D :)
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!:)
Felpontoztam mindenkit!
Nekem 2010 kellemes év volt.
Ha nem is teljes egészében az egész évre, de a kellemes dolgok miatt, pár napra biztos visszamennék!
Bár szívesen átélném az egész évet!
Voltak dolgok amiket biztos másképp csinálnék, de összességében elégedett voltam abban az évben!
A mostani emlékeimmel olyat érettségiznék, hogy füstölne. Ráadásul alig kellene tanuljak ahoz, hogy jó tanuló legyek, szóval lenne 10 víg évem. :D
(2010-ben én még csak 9 éves voltam)
Nagyon szívesen visszamennék, akkor váltottam általános sulit, ami hatással lett később mindenre. Ha visszamehetnék, maradnék az eredeti helyemen, megmaradtak volna a barátaim (legalább egy pár évig), jó tanuló maradtam volna, és jobb középsuliba mehettem volna, nem oda, amit kimondhatatlanul gyűlöltem. Viszont akkor nem ismerném meg a mostani, 8 éve legjobb barátnőmet, és nem az lett volna az első munkahelyem, ami (amit nagyon szerettem, 4,5 évig voltam ott, és a mai napig tartom a kapcsolatot a volt munkatársaimmal).
Így már át kénme gondolnom, hogy megérné-e, de szerintem kipróbálnám, visszamennék.
Nem. En 2015 es 2019 koze mennek vissza. Probalnek eros lenni, mikor gyenge voltam, es elgyengulni, mikor ellenalltam annak, hogy visszaussem a labdakat.
Egy olyan no vagyok, aki barmit megkaphat, megkapott, csak azert az egyert nem birom kinyujtani a kezem, aki a vilagot jelenti.
A visszautasitastol valo beteges felelem lebenit egy emberrel szemben.
Most mar a Covid miatt nem utazhatok haza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!