Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy vannak...

Miért van az, hogy vannak olyan lányok, hölgyek, akik úgy öltöznek, hogy mindenük ki van, aztán meg csodálkoznak, ha erőszakosak velük?Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Beszéltem is ilyen hölggyel, és nem értettem a gondolatmenetüket.

2020. okt. 28. 12:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
21%
De amúgy csajok!! Az miért baj ha néznek titeket? Nem értem. Ti is néztek. Ha kimennék félmeztelenül az utcára ti is néznétek, nem biztos hogy azért mert tetszik a látvány de na. Ha le vagytok vetkőzve és a cicik meg szabadon akkor mit csodálkoztok hogy bámulnak? Az ember néz ilyen ez.
2020. okt. 28. 17:10
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

22:

Érdekes módon, én tudom úgy is legeltetni a szememet, hogy ne legyen feltűnő, és még ha észreveszi is az illető, nem érzi zaklatásnak.

2020. okt. 28. 17:23
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

22-es, teljesen más megnézni azért valakit, mert mondjuk sző szerint bohócnak van beöltözve, piros orral, festett arccal, mint megnézni valakit úgy, hogy "megbasználak". Mert utóbbi lehet, hogy megteszi.

Mondjuk ha látnál egy félmeztelen pasit, te is megnéznéd, mert fura. De ugyanaz lenne, mintha a melletted álló cigánygyerek nézné a buszon a telefonodat?

2020. okt. 28. 17:31
 24/31 A kérdező kommentje:
19 pont azt magyarázom később, hogy elkerülhető lenne az erőszak egy szolídabb öltözék esetében.Sokszor az csak olaj a tűzre. Nem mindíg, de sok esetben.
2020. okt. 28. 17:38
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

De nem érted, hogy a szolid öltözködésüket is ugyanúgy bántalmazzák? Nyisd meg a linket, amit az egyik felhasználó küldött. Valakit téli kabátban is bántalmaznak.

2020. okt. 28. 17:47
 26/31 A kérdező kommentje:
Igen, de nem az volt a kérdés eredetileg.Itt a kihívóan öltözködőkről van szó.
2020. okt. 28. 17:50
 27/31 anonim ***** válasza:
89%

Ha valaki meztelenül sétál végig a városon, az se jogosít fel senkit a nemi erőszakra. Egy civilizált ember képes arra, hogy ne a nemiszervével gondolkodjon.

2020. okt. 28. 17:53
 28/31 anonim ***** válasza:
81%
mindenki azt vesz fel amit akar. nehogymár tényleg csadorba kelljen járnunk mert szegény férfiak képtelenek uralkodni magukon...
2020. okt. 28. 17:57
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont ha már az erőszaktevők nem fogják vissza magukat, akkor miért nem fogják vissza magukat az öltözettel a hölgyek?Akkor legyenek ők okosabbak, elővigyázatosabbak, nem?Lehet sok eset megelőzhető lenne."

A nőknek az "úgy öltözök ahogy akarok" a szabadságot jelenti.Ezt nem fogják feladni.

2020. okt. 28. 18:27
 30/31 anonim ***** válasza:
84%

Egy csomóan a szabadságuk megkárosításának tartják azt, hogy maszkot kell viselni az utcán. Ez miért nem érthető?

Ennyi erővel minden iPhone-osnak mondhatjuk, hogy ellopták? Így jártál. Tudhattad volna, hogy tolvajokkal van tele a város, de neked kell a telefon.

2020. okt. 28. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!