Csináltatok már meg full részegen olyan feladatot, hogy másnap csodálkoztatok magatokon?
Pár hete történt, hogy olyan pocsolya részegre ittam magam, hogy a buli vége és a másnapi kelésem közötti időszakasz teljesen kiesett, fogalmam sincs hogy jutottam haza.
Viszont másnap felkelve már azt meglepve tapasztaltam, hogy pizsamában vagyok és nem az utcai ruhámban, mint az ilyenkor lenni szokott. De akkor esett le igazán az állam, mikor a szekrényt kinyitva megláttam, hogy az előző esti ruháim élükre hajtogatva hevernek egymáson. Az már csak hab a tortán, hogy az asztalon találtam a postaládából kivett leveleket, amiket előző nap dobtak be.
Ami igazán parává teszi az egész storyt, hogy egyedül lakok, és a haverjaim is azt mondták, hogy egyedül indultam el a buliból.
Veletek történt már ilyen? Ha igen, kíváncsian olvasnám a ti történeteteket.
Én bortól berúgva egyik este megírtam egy hosszú, nehéz esszét (egyetemi beadandó), volt benne minden; saját vélemény, kutatások elemzése, statisztikák stb.
Másnak reggel, amikor felkeltem teljesen bepánikoltam, hogy nem küldtem el határidőre a beadandót, elfelejtettem, hogy megírtam.😀 Aztán megnyitottam az emailjeimet és ott volt a prof válasza, valami olyasmit írt, hogy pontos, kiváló munka.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!