Neked is van olyan ismerősöd, aki miután látta az üzeneted, csak sokkal később ír vissza? Akár másnap. Mi lehet ennek az oka?
Én azt nem értem, hogy miért vannak rágörcsölve az emberek erre az "elolvasta de nem írt 2 percen belül választ" dologra.
Hagyjatok az embernek levegőt, ez az ellenőrizgetés nagyon idegesítő ám!
Nekem is vannak ilyen ismerőseimfolyamatosan írogatnak, legtöbbször fãszsãgokról és nem fogják fel, hogy attól, hogy egy irodában dolgozom, nem a feneken vakarom egész nap, hanem dolgozom, munka után meg más dolgom is van, nem csak az üzeneteket megválaszolni.
És nem, nem kapcsolom ki a messenger notifikációkat, mert munkaügyben is kommunikálok rajt
Én egyszer egy kollégával beszéltem telefonon és hallottam, h csipog a mobilja a háttérben. Erre közölte, h ő most leteszi a telefont. Kérdeztem, h miért. Azt mondta üzenete jött messengeren. Erre visszakérdeztem, h : és valami rossz hír, baj van? Azt mondta nem, de ő úgy gondolja, h ha valaki ír neki messengeren akkor azonnal válaszolnia kell mert ha nem akkor az bunkóság.
Kérdeztem, hogy az nem bunkóság, hogy épp telefonon beszél valakivel és épp a mondat közepén tartok? Szerinte az nem. A messenger előbbre való.
Néhány ember belehülyült ebbe a dologba, úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!