Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te megbosszulnád, ha egy...

Te megbosszulnád, ha egy ismerősöd feldobna a hatóságoknál egy szabálysértésed miatt?

Figyelt kérdés
Mondjuk feketén dolgozol és feldobnának a NAV-nál, mert előtte balhéztál velük? Megbosszulandó szerinted az ilyen? Visszavágnál, úgy is, hogy te kezdted a háborút?
2018. okt. 18. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
az csak egy örök körforgás lenne, vagy amíg az egyikőtök vagy túl messze megy, vagy megjönne az esze
2018. okt. 18. 14:18
 2/6 Metionin ***** válasza:
Nem vagyok egy bosszúálló típus de utána nem igazán keresném a találkozást az ilyen "ismerőssel" és nem is segítenék neki.
2018. okt. 18. 14:21
 3/6 anonim ***** válasza:
én megbosszúlnám, 3szorosan adnám vissza mint ludas matyi.
2018. okt. 18. 14:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Úgy is, hogy legelőször ti bántatok el vele? Ő csak visszaadja?
2018. okt. 18. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert ez borzalmasan gyerekes viselkedés. Kitörölném írmagostul az életemből, azt ennyi. Az életben előre kell nézni, és nem állandóan csak hátra.
2018. okt. 18. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:
43%

Engem eddig mindenki aki átvert, megbántott, elárult, nekem ártott, kárt okozott, (ráadásul ok nelkul), az mind meguszta, mert nem tudtam soha mit tegyek.

Én szivesen venném ha mindenki visszakapná, csak nem tőlem, vagy ne tudja hogy tőlem.

De pl aki rámászott a barátomra és szokása is mindenkire, azt pont az a srác aki nagyban hasonlit a barátomra otthagyta mint a huzat és volt sirás rivás, nekem meg ünnep. A szemembe mindig azt kamuzta minden oké a kapcsolatával, de face ről simán látni hogy dobták mint atom.

Vagy volt aki gyerekként gúnyolt, azaz leqrvá.zott, pár év mulva ő kapta ezt rendszeresen mástol.

Igazábol van pár ilyen visszacsatolásom hogy isten nem bottal ver, de édeskevés azokhoz amiket kaptam.

2018. okt. 18. 19:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!