Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Neked is van olyan ismerősöd,...

Neked is van olyan ismerősöd, aki miután látta az üzeneted, csak sokkal később ír vissza? Akár másnap. Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
2018. dec. 5. 06:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én egy-két naptól még nem leszek ideges.

Van egy gyerekkori barátnőm. Hasonló a szituáció, mint amit 77% leírt. Amikor nála voltam, óránként nézegette az üzeneteit és válaszolt is másoknak. Velem szokta azt eljátszani, hogy írok neki valamit, akkor jóval később válaszol, de közben aktívkodik facebook-on, kommentel, posztol. Pedig miatta regisztráltam, ő könyörgött. Ha ő akar valamit és én nem írok-volt olyan, hogy tudta jól családi ünnep van és nincsen időm, képes hívogatni közben, vagy sms-t írni, szemrehányóan. Mintha nem venné észre magát.

Szóltam neki, hogy ez nem oké, én legyek mindig készenlétben? Azóta mintha még durvábban csinálná. A rekordja két hét, ráadásul ezt úgy, hogy tudta rossz időszakot élek. Azóta nem nagyon írok neki, persze meg van sértődve.

Tehát kérdező, szerintem-ahogy írták mások is, egy-két nap nem gáz, attól függően miről van szó.

2018. dec. 5. 11:34
 12/21 Metionin ***** válasza:
51%
Van, de sokszor én sem írok azonnal vissza. Pl. amikor dolgozok valamin a gépen és mellette meg van nyitva a fészbúk, látom hogy valaki ír, ránézek, ha nem fontos, akkor csinálom tovább a dolgom, ha fontos, akkor válaszolok. Nem fontos: képet, videót, zenét küld, elmesél valamit stb. Fontos: találkozót mond le/szól hogy késik, szól hogy vigyek be valamit a melóhelyre stb.
2018. dec. 5. 12:25
 13/21 A kérdező kommentje:
Egy vicces karácsonyi képet küldtem egy korábbi lány osztálytársamnak, amit rá pár percre már látott is. Baráti viszonyban vagyunk, nem szoktunk amúgy napi szinten írni egymásnak, inkább havonta egyszer-kétszer, szóval még félre sem értheti, hogy esetleg nyomulásról lenne szó.
2018. dec. 5. 13:44
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy vicces képre milyen választ vársz? én is szoktam a kollégáimnak küldeni mikor találok valami testhezálló faxságot fészen mondjuk, de nem várom el, hogy válaszoljanak rá, mert nem azért küldtem, csak hogy röhögjenek ők is rajta egyet.
2018. dec. 5. 14:01
 15/21 A kérdező kommentje:
Esetleg egy smiley-t.
2018. dec. 5. 14:21
 16/21 anonim ***** válasza:

De mióta nem ír vissza? A vicces képeslapokra én is kicsit később válaszolok.

Lehet valami hosszabbat akar írni, így későbbre hagyja?

Ha nem több napról van szó még ne kezdj el kombinálni.

2018. dec. 5. 14:37
 17/21 A kérdező kommentje:
Tegnap délután óta.
2018. dec. 5. 14:58
 18/21 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy "beetette" az egyik barátnője, hogy biztos azért küldtem, mert akarok tőle valamit és ezért inkább ne reagáljon semmit.
2018. dec. 5. 15:01
 19/21 anonim ***** válasza:

Vagy csak szimplán nem reagál ilyenekre. Van egy ismerősöm, aki időnként szeret mindenféle cukiságot küldeni, megnézem, de valahogy nem mozgat meg a dolog annyira, hogy reagáljak is rá.

Mellesleg egyszer én is voltam nagyon hülye ilyen dologban, hogy vajon miért nem reagál az egyik ismerősöm, aztán szegénynek jól az agyára is mentem abban az időben.

2018. dec. 5. 17:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Válaszolt már?
2018. dec. 7. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!