Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy vannak...

Miért van az, hogy vannak olyan lányok, hölgyek, akik úgy öltöznek, hogy mindenük ki van, aztán meg csodálkoznak, ha erőszakosak velük?Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Beszéltem is ilyen hölggyel, és nem értettem a gondolatmenetüket.

2020. okt. 28. 12:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%
hülyék szerintem nem vagyunk, de itt a ténnyel van baj, hogy szerintetek az öltözködés feljogosít bármire is.
2020. okt. 28. 13:53
 12/31 anonim ***** válasza:
86%

#10:

Mert egy primitív férfiállat vagy.

2020. okt. 28. 13:58
 13/31 A kérdező kommentje:
Amúgy senki nem mondta , hogy helyes az erőszak.Viszont ha már az erőszaktevők nem fogják vissza magukat, akkor miért nem fogják vissza magukat az öltözettel a hölgyek?Akkor legyenek ők okosabbak, elővigyázatosabbak, nem?Lehet sok eset megelőzhető lenne.
2020. okt. 28. 14:01
 14/31 anonim ***** válasza:
84%

Persze, meg öltözzünk nyáron is burkába.... -_-

Tudod te kérdező, hogy milyen mocsok kényelmetlen az nekünk, hogy még nyáron se dobhatjuk le a melltartót, csak a 4 fal közt. Vastag, meleg, merevített vackok, kényelmetlen, bevág a pánt a vállunkon. Ti meg akár póló nélkül, rövidnaciban is mászkálhattok az udvaron.

Had' dobjunk már le magunkról a hosszú nadrágot, vastag pólót könyörgöm...

2020. okt. 28. 14:06
 15/31 anonim ***** válasza:
94%

Amerikában volt egy kiállítás, ahol azokat a ruha összeállításokat rakták ki, amiket akkor viselt a tulajdonosuk, amikor szexuálisan bántalmazták őket. A többség teljesen normális ruházat, de érdemes elolvasni pár történetet.

[link]

[link]

Amúgy komolyan én ne vegyek fel egy rövidebb nadrágot vagy szoknyát, mert valaki ennyire állati szinten van?

2020. okt. 28. 14:16
 16/31 anonim ***** válasza:
87%

És akkor a molesztált, vagy neadjisten megerőszakolt kislányok mit mondjanak? Vagy az ugyanilyen sorsú fiúk, akár felnőtt férfiak?

Miért a nő a hibás, amiért a másik nem képes kontrollálni magát?

2020. okt. 28. 14:24
 17/31 anonim ***** válasza:
95%

Milyen szinten kell betegnek lennie ahhoz valakinek, hogy azzal nyugtassa az abberált lelkét, hogy ha egy nő az átlagnál szexisebben van felöltözve, azt meg lehet erőszakolni, mert kéreti magát...

Ui:kérdező ezt nem rád értem, csupán általánosságban

2020. okt. 28. 14:25
 18/31 anonim ***** válasza:
63%

Bocsássátok meg, hogy a magyar férfiakból több kultúrát nézek ki, mint az indiaiakból, ezentúl nem fogok.

"Viszont ha már az erőszaktevők nem fogják vissza magukat, akkor miért nem fogják vissza magukat az öltözettel a hölgyek?Akkor legyenek ők okosabbak, elővigyázatosabbak, nem?Lehet sok eset megelőzhető lenne."

És miért nem fogják vissza magukat? Pont amiatt, ahogy te gondolkozol. Ha azt mondjuk, a fiúk már csak ilyenek, engedélyezzük a zaklatást.

2020. okt. 28. 14:46
 19/31 anonim ***** válasza:
94%
Az alapgondolat hibás, zárt melegítőben futó nőket is ugyanúgy megtámad az, aki olyan.
2020. okt. 28. 15:11
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz, hogy csak az ilyen megjelenésű nőket zaklatják. Ma már minden kinézetre van legalább egy beteg érdeklődő.

Most akkor olyan nőknek, akik nem szeretnék feltűnően öltözködni, idős néniknek, kislányoknak sem szabadna fényes nappal az utcán járniuk, mert van pár pszichopata állat, akit be kéne zárni, nem szabadna emberek közé engedni, és rájuk izgulnak?

Igen, szerintem sem a legdekoratívabb, amikor a korombeli nőtársaim abban a hitben vannak, hogy attól lesznek szexibbek, ha luxusprostinak öltöznek, de a zaklatás, az erőszak akkor is bűncselekmény, bárkivel teszik.

2020. okt. 28. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!