Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy vannak...

Miért van az, hogy vannak olyan lányok, hölgyek, akik úgy öltöznek, hogy mindenük ki van, aztán meg csodálkoznak, ha erőszakosak velük?Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Beszéltem is ilyen hölggyel, és nem értettem a gondolatmenetüket.

2020. okt. 28. 12:44
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
87%
Semmiféle öltözék nem jogosít fel erőszakra.
2020. okt. 28. 12:47
 2/31 anonim ***** válasza:
88%
Én a hátizsákomban viszek laptopot, sőt néha a telelefonomat is előveszem nyilvános helyen. Felháborító, nem, hiszen ezzel potenciálisan bűncselkményre kényszerítem körülöttem a tolvajokat.
2020. okt. 28. 12:50
 3/31 anonim ***** válasza:
82%

Nem viselsz sisakot? Ez azt jelenti, hogy bármikor fejbe verhetlek egy téglával, ugye?

Avagy nem, a mély dekoltázs és társai nem jogosítanak fel az erőszakra, ahogy #1 is írta. Valamint nem (jó, valaki biztos, de általában nem) a pasik kedvéért öltöznek ki a nők.

2020. okt. 28. 12:51
 4/31 anonim ***** válasza:
37%

Nyilván nem jogosít erőszakra, sőt senkinek nincs joga eroszakoskodni. Nyilván azért öltözködik szexualizaltan mert szexet akar csak nem akarkitol.

De vannak eroszaktevo aggresszorok akiknek vörös posztó egy védtelen kiöltözött nő. Ezt nem szabad tagadni, ha vigyázni akarunk a lanyainkra ;)

2020. okt. 28. 12:57
 5/31 anonim ***** válasza:
70%
Akkor azt a gondolatmeneted magyarázd meg, miért kell erőszakoskodni bárkivel. Miért kell jobban olyannal, aki hiányosan öltözik fel.
2020. okt. 28. 13:05
 6/31 anonim ***** válasza:
76%
lehet azért öltözködik "kihívóan" mert olyan kedve van és nem azért mert szexre vágyik....de persze, nyilván a nők hibája, hogy túl szexik, mit csodálkozik ha megerőszakolják.szánalom
2020. okt. 28. 13:06
 7/31 anonim ***** válasza:
8%
Nem megyek harapós kutyák közé se mert nincs olyan kedvem valahogy sose.
2020. okt. 28. 13:17
 8/31 anonim ***** válasza:
80%
Meglátsz egy szép nőt, TE dugni akarsz, de képzeld, ő nem. Ez a baj, hogy azt hiszitek, hogy felhívás dugásra, mert TITEKET felállít. De nem az.
2020. okt. 28. 13:19
 9/31 anonim ***** válasza:
14%
Hát erőszak az valóban nem helyes sőt undorító. Viszont ne csodálkozzanak ha nézem. Főleg hogy én mindig éhes vagyok ilyen szépségekre.
2020. okt. 28. 13:24
 10/31 anonim ***** válasza:
13%
De akkor ti a vidéki Indiában is elmentek menni egy mélyen dekoltált miniruhaban?
2020. okt. 28. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!