Kezdek szorongani a koronavírustól?
Sziasztok! Szerintetek kezdek kicsit szorongani a koronavírustól,ha ezek jutnak eszembe?
Naponta kb 2x 3x rànézek a hírekre,làtom,hogy a környező orszàgokban nő a fertőzöttek szàma ès hogy az embereket egyre kisebb és kisebb helyekre kényszerítik. Először csak hatàrzàr,nem mehetsz ki az orszàgodból. Aztàn nem léphetsz ki a vàrosodból(pl. Madridban volt ez). Aztàn most megint sok helyen van kijàràsi korlàtozàs vagy tilalom. Van ahol papírral kell menned ès ha elkap a rendőr,akkor bizonyítanod kell,hogy nem egy sàrgarépàért mész ki a lakóhelyedtől 500méterre tàvolabb.
Szàmomra ez ijesztő.
Nem a vírustól félek.
Persze egyetértek azzal,hogy vigyàzni kell,sok emberre nagyon veszélyes.
Hordom is a maszkot a kötelező helyeken.
DE!
Ha arra gondolok,hogy lehet jövőhéten màr nem mehetek kiràndulni sem a kutyàimmal.
Nem jàrok bulizni,ahogy eddig sem.
Nem akarok CSAK dolgozni jàrni ès így élni le éveket vagy ki tudja mennyi időt.
Gyomoridegem van.
27/N
"Szerintem a szorongás pont elősegíti a betegség kialakulását. Bármilyen betegségét."
Ezt én is hiszem, annak ellenére, hogy esetem pont az ellenkezőjét bizonyítja.
Ahogy írtam, hipochonder vagyok, pánikbeteg, mindig szorongok, egészségesnek sem mondanám magam, és utoljára 19 évesen voltam lázas, (most 33 vagyok), azelőtt meg mikor még olyan kicsi voltam, hogy anya vizes törcsibe csomagolt. Suliban én voltam a lúzer, aki soha nem hiányzott, mert nem volt beteg. Az a barátnőm meg, aki hisz minden kristály meg univerzum meg vonzás törvényében, minden télen kidől egy kis náthától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!