Észrevettétek, hogy mióta van a COVID-járvány azóta divat lett szidni a krónikus betegeket?
Pofámról lesül a bőr ilyen vezetőink vannak akik maszkban beszélnek a néphez rettegést, a félelmet emelik legfelsőbb szintre ?
Milyen férfiak az ilyenek ?
Egy elvágott kisujjat egyenlővé teszed az elhízással, magas vérnyomás betegséggel stb ??
Gratulálok, épeszű logikára vall!
Én nem szidom a krónikus betegeket, de egy valami engem is rendkívül bosszant. Nekem egy egészséges fiatal felnőtt férfiként gyakorlatilag ártalmatlan a korona, és mégis teljesen tönkretette az évemet a sok korlátozás. Dolgozni szeretnék pénzt keresni, én nem home odficeban csücsülgetek, nem voltam életemben beteg úgy igazából, nem kell se gyógyszer se oltás. Olyan életet élek amiben szinte folyton mozgásban vagyok, szeretnék utazni, meg szórakozni, társadalmi életét élni. Nem tudok éveken keresztül karanténba lenni csak boltba menni, ez eddig teljesen tönkretett. Akik öregek és krónikus betegek megtehetik, de nem gondolnak abba, hogy rengetegen vagyunk akiket teljesen ellehetetlenítenek ezek a dolgok, amik számotokra alap dolog, amúgyis így éltek. Miért olyan elképzelhetetlen? Most éppen Angliában ülök, ha hazamegyek akkor itt megint 2 hét karantén van, egyszerűen nem bírom fizetni engem nem pénzelnek szülők, nincs saját lakásom ahol kivárom míg megint lehet szabadon mozogni. ráadásul a gazdaság letérdeltetése nem csak minket fog érinteni, de a krónikus és idős embereket is, de a mi a legrosszabb a földön fekvő egészségügybe is meg egy nagyot belerúgunk.
Értem hogy fontos a szigorítás és a védekezés hogy megelőzzük egy nagyobb járványt de A határok megnyitása és a vendéglátás felszabadítása létfontosságú, hogy megelőzzük egy nagyobb válságot, ami bizony nem csak rám lesz hatással hanem a krónikus betegekre meg azokra is akik ki sem mozdulnak otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!