Kezdek szorongani a koronavírustól?
Sziasztok! Szerintetek kezdek kicsit szorongani a koronavírustól,ha ezek jutnak eszembe?
Naponta kb 2x 3x rànézek a hírekre,làtom,hogy a környező orszàgokban nő a fertőzöttek szàma ès hogy az embereket egyre kisebb és kisebb helyekre kényszerítik. Először csak hatàrzàr,nem mehetsz ki az orszàgodból. Aztàn nem léphetsz ki a vàrosodból(pl. Madridban volt ez). Aztàn most megint sok helyen van kijàràsi korlàtozàs vagy tilalom. Van ahol papírral kell menned ès ha elkap a rendőr,akkor bizonyítanod kell,hogy nem egy sàrgarépàért mész ki a lakóhelyedtől 500méterre tàvolabb.
Szàmomra ez ijesztő.
Nem a vírustól félek.
Persze egyetértek azzal,hogy vigyàzni kell,sok emberre nagyon veszélyes.
Hordom is a maszkot a kötelező helyeken.
DE!
Ha arra gondolok,hogy lehet jövőhéten màr nem mehetek kiràndulni sem a kutyàimmal.
Nem jàrok bulizni,ahogy eddig sem.
Nem akarok CSAK dolgozni jàrni ès így élni le éveket vagy ki tudja mennyi időt.
Gyomoridegem van.
27/N
menj ki a következő tüntetésre, az jót fog tenni :)
(most nm vagyok benne biztos, hogy magyarországon már volt, de ha nincs, lépj le és gyere át monjuk olaszba, itt van stresszlevezetés dögivel Xd)
Igen. Igazatok van szerintem. De akkor is idegesít.
Titeket nem?
Ha meg nem nézem a híreket akkor sem vagyok előrébb,mert akàrhànyszor rànézek egy emberre ott van a maszk a fején ès màr egyből eszembe jut.
Metrón 2 megallónként mondja be,hogy jàrvàny így, jàrvàny úgy.
nagyon unom màr.
"felveszem az egyszerhasználatos maszkomat, amit hónapok óta hordok"
Köszi,most jól megmosolyogtattàl :) :D
Tesóm a kocsiba csak bebassza ahovà épp esik valamikor a földre :D :D utàna felveszi. :D
pont azért volt a nemzeti konzultáció, hogy legyen mire hivatkozni ami alapján itthon ezt ne vezessék be.
szerintem ettől nem kell tartanod.
Nem akarok vitatkozni senkivel, nem reagálok, csak mondom.
Engem amiatt "szorongat", hogy sokszor tünetmentes. Ez az egyetlen dolog. Egy ebolásat el lehet kerülni, de egy koronásat nem.
A másik, ami a vírusból származik szorongásom az az, hogy mi van, ha mondjuk vakbélgyulladásom lesz, és annyit szöszmötölnek, hogy van-e tesztje, koronás-e, hova menjen, hogy beledöglök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!