Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kezdek szorongani a koronavíru...

Kezdek szorongani a koronavírustól?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szerintetek kezdek kicsit szorongani a koronavírustól,ha ezek jutnak eszembe?

Naponta kb 2x 3x rànézek a hírekre,làtom,hogy a környező orszàgokban nő a fertőzöttek szàma ès hogy az embereket egyre kisebb és kisebb helyekre kényszerítik. Először csak hatàrzàr,nem mehetsz ki az orszàgodból. Aztàn nem léphetsz ki a vàrosodból(pl. Madridban volt ez). Aztàn most megint sok helyen van kijàràsi korlàtozàs vagy tilalom. Van ahol papírral kell menned ès ha elkap a rendőr,akkor bizonyítanod kell,hogy nem egy sàrgarépàért mész ki a lakóhelyedtől 500méterre tàvolabb.

Szàmomra ez ijesztő.

Nem a vírustól félek.

Persze egyetértek azzal,hogy vigyàzni kell,sok emberre nagyon veszélyes.

Hordom is a maszkot a kötelező helyeken.

DE!

Ha arra gondolok,hogy lehet jövőhéten màr nem mehetek kiràndulni sem a kutyàimmal.

Nem jàrok bulizni,ahogy eddig sem.

Nem akarok CSAK dolgozni jàrni ès így élni le éveket vagy ki tudja mennyi időt.

Gyomoridegem van.

27/N

2020. okt. 27. 19:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
43%
Végig sem olvastam... csak egy kérdés: te minden elhiszel a médiának?
2020. okt. 27. 20:01
 2/21 anonim ***** válasza:
79%

menj ki a következő tüntetésre, az jót fog tenni :)

(most nm vagyok benne biztos, hogy magyarországon már volt, de ha nincs, lépj le és gyere át monjuk olaszba, itt van stresszlevezetés dögivel Xd)

2020. okt. 27. 20:02
 3/21 anonim ***** válasza:
72%
Én se olvastam el,de pont ez a cél hogy rettegjen az ember
2020. okt. 27. 20:03
 4/21 A kérdező kommentje:

Igen. Igazatok van szerintem. De akkor is idegesít.

Titeket nem?

Ha meg nem nézem a híreket akkor sem vagyok előrébb,mert akàrhànyszor rànézek egy emberre ott van a maszk a fején ès màr egyből eszembe jut.

Metrón 2 megallónként mondja be,hogy jàrvàny így, jàrvàny úgy.

nagyon unom màr.

2020. okt. 27. 20:08
 5/21 anonim ***** válasza:
62%
Én nem nézek tévét, most a Fűrész horrorsorozatot néztem újra, amit leszedtem. Metál zenére, Family Guy-ra, Rácsok mögött sorozatokra szoktam elaludni. Munkába menet kikapcsolom az agyamat, ha boltba kell mennem, felveszem az egyszerhasználatos maszkomat, amit hónapok óta hordok. Telibesz_rok mindent ezzel a színjátékkal kapcsolatban, nem fogom erősíteni a birkák nyáját, akik egyáltalán elhisznek bármit is ezzel kapcsolatban.
2020. okt. 27. 20:13
 6/21 A kérdező kommentje:

"felveszem az egyszerhasználatos maszkomat, amit hónapok óta hordok"

Köszi,most jól megmosolyogtattàl :) :D

Tesóm a kocsiba csak bebassza ahovà épp esik valamikor a földre :D :D utàna felveszi. :D

2020. okt. 27. 20:16
 7/21 anonim ***** válasza:
87%
Kedves kérdező. 1 tippem van... tényleg el kell 1 időre szakadnod a médiától. Kicsit túloznak és a nyomatékositás eszközeit használják az ismétléssel együtt, azaz tényleg nevezhető annak hogy szellemi hadviselés megy. Magad kell lenyugtatnod az mellett hogy a médiától elszakadsz 1 időre. Talán ez lehet legjobban hasznodra.
2020. okt. 27. 20:33
 8/21 anonim ***** válasza:
84%

pont azért volt a nemzeti konzultáció, hogy legyen mire hivatkozni ami alapján itthon ezt ne vezessék be.

szerintem ettől nem kell tartanod.

2020. okt. 27. 20:33
 9/21 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. okt. 27. 20:35
 10/21 anonim ***** válasza:
56%

Nem akarok vitatkozni senkivel, nem reagálok, csak mondom.

Engem amiatt "szorongat", hogy sokszor tünetmentes. Ez az egyetlen dolog. Egy ebolásat el lehet kerülni, de egy koronásat nem.

A másik, ami a vírusból származik szorongásom az az, hogy mi van, ha mondjuk vakbélgyulladásom lesz, és annyit szöszmötölnek, hogy van-e tesztje, koronás-e, hova menjen, hogy beledöglök.

2020. okt. 27. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!