Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen események,cselekedetek,...

Milyen események,cselekedetek,viselkedés miatt csalódtál eddig a legnagyobbat a hozzád közel álló emberekben ?

Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 00:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Akit az egyik legjobb barátomnak tartottam, fájó könnyedséggel törölt ki engem (és még pár másik régebbi ismerősét) az életéből, amint megházasodott és gyereke született.

Most már ő férjes, családos, komoly, felnőtt asszonynak tartja magát, és kvázi minden hidat felégetett, ami az ezelőtti énjére és életére emlékezteti. A jelenlegi baráti körébe is csak olyan emberek férnek bele, akik hozzá hasonlóan szintén házasok, családosok és "az ő szintjén vannak".

Nekem pedig nagyon hiányzik, de ugyanakkor borzasztóan meg is bántott ezzel, ami miatt képtelen lennék rá újra barátként tekinteni.

2020. okt. 15. 00:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazabol ez egy hosszu folyamat volt, de ido kellett hogy felfogjam, nagyanyam mindig is egy mergezo ember volt, akit nem lehet elviselni. Csak erre gyerekkent nem jottem ra. A masodik pedig anyam, aki csalta apamat, a szemembe meg bele hazudott, mikor lattam mindent. Anyanak is rossz volt. A harmadik pedig apam, aki mindezek utan is anyam rabszolgaja.
2020. okt. 15. 00:38
 3/12 anonim ***** válasza:

A családom elég problémás, bennük ezért csalódtam.

Az egyik elvileg legjobb barátom kihagyott egy igen fontos eseményről, szóval vele utána csak évente egyszer lenyomtam a kötelező pár soros csevejt és amúgy nem kerestük egymást.

Amúgy meg úgy a legtöbb emberben elég könnyen csalódom. Rengeteg embernek segítettem, rengeteg ember meghallgattam és szépen mind eltűnt. Voltak közöttük olyanok, akik hátba is támadtak. Vagy elég egyszerűen a melóhelyre gondolni: 1 ember kivételével mindenki mást mond a szemembe, mint amit a hátam mögött.

2020. okt. 15. 01:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Az anyagiasság volt talán az egyik legjellemzőbb... A famíliám egy kígyófészek, apám meg egy szarrágó kapzsi senki, akinek istenszindrómája is van. Na, ők eléggé megkeserítették az életem, miután meghaladtam őket és elértem valamit. Nem telt el anélkül hét, hogy valaki ne fenyegetett vagy terrorizált volna lelkileg.
2020. okt. 15. 03:08
 5/12 anonim ***** válasza:

Amikor a bnöim nyomulnak az aktuàlis páromra aki meg nem rázza le öket.

Gyertyànak vagy levegönek néznek joformàn.

Megalàzva erzem magam.

En vonzom az ilyen ujabb bnöket es ujabb pasikat :(

Mintha vmi keritönönek születtem volna. Nalam talalkozik össze mindenki.

2020. okt. 15. 06:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Meg anyàban hogy attol kezdve hogy megjött mindenfele intim dolgaim kiadta apànak is meg a nagyiknak is.

Anno volt egy tinimagazin ami olyanokat irt hogy ha baj van mondjuk el a szüleinknek vagy az orvosnak bizalommal.

Jah anya közhirré tett mindent, az orvos meg lecseszett hogy ilyen korban moziba kene járni nem pasizni.

Ennyit arrol amikkel tömik a tinik fejét az ujsagok.

Nem.ha baj van magadra maradsz.ez a valo vilag.

2020. okt. 15. 06:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

*Tizenèvesen szegyelltem magam a menstruacio miatt kerten anyàt ne mondja el apànak. Már aznap este kitárgyaltak.

Lesulytott es sokkolt hogy a sajat anyàmban sem bizhatok. Es kesöbb is megalapozta ezt szépen es sokkal traumatikusabban

2020. okt. 15. 06:48
 8/12 Lazy Lover ***** válasza:
A barátnak nevezett valaki jól átvert a "családom" meg 1 semmire kellő féreg banda lett
2020. okt. 15. 07:20
 9/12 anonim ***** válasza:
74%

A legjobb(nak hitt) barátnőm a semmiből előállt azzal, hogy befeküdt az alá akibe bele voltam esve (mosolyogva miután fél órán át a barátság fontosságáról papolt (tinik voltunk).

A másik pedig egyszercsak nem keresett többé (a mai napig nem tudom miért - 19-20 évesek voltunk)

2020. okt. 15. 08:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mai jelenség, hogy én mindenkinek segítek, mindenkit meghallgatok, de ha nekem lenne szüksêgem segítségre, akkor valami csoda folytán senki nem ér rá.
2020. okt. 15. 09:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!