Milyen események,cselekedetek,viselkedés miatt csalódtál eddig a legnagyobbat a hozzád közel álló emberekben ?
Akit az egyik legjobb barátomnak tartottam, fájó könnyedséggel törölt ki engem (és még pár másik régebbi ismerősét) az életéből, amint megházasodott és gyereke született.
Most már ő férjes, családos, komoly, felnőtt asszonynak tartja magát, és kvázi minden hidat felégetett, ami az ezelőtti énjére és életére emlékezteti. A jelenlegi baráti körébe is csak olyan emberek férnek bele, akik hozzá hasonlóan szintén házasok, családosok és "az ő szintjén vannak".
Nekem pedig nagyon hiányzik, de ugyanakkor borzasztóan meg is bántott ezzel, ami miatt képtelen lennék rá újra barátként tekinteni.
A családom elég problémás, bennük ezért csalódtam.
Az egyik elvileg legjobb barátom kihagyott egy igen fontos eseményről, szóval vele utána csak évente egyszer lenyomtam a kötelező pár soros csevejt és amúgy nem kerestük egymást.
Amúgy meg úgy a legtöbb emberben elég könnyen csalódom. Rengeteg embernek segítettem, rengeteg ember meghallgattam és szépen mind eltűnt. Voltak közöttük olyanok, akik hátba is támadtak. Vagy elég egyszerűen a melóhelyre gondolni: 1 ember kivételével mindenki mást mond a szemembe, mint amit a hátam mögött.
Amikor a bnöim nyomulnak az aktuàlis páromra aki meg nem rázza le öket.
Gyertyànak vagy levegönek néznek joformàn.
Megalàzva erzem magam.
En vonzom az ilyen ujabb bnöket es ujabb pasikat :(
Mintha vmi keritönönek születtem volna. Nalam talalkozik össze mindenki.
Meg anyàban hogy attol kezdve hogy megjött mindenfele intim dolgaim kiadta apànak is meg a nagyiknak is.
Anno volt egy tinimagazin ami olyanokat irt hogy ha baj van mondjuk el a szüleinknek vagy az orvosnak bizalommal.
Jah anya közhirré tett mindent, az orvos meg lecseszett hogy ilyen korban moziba kene járni nem pasizni.
Ennyit arrol amikkel tömik a tinik fejét az ujsagok.
Nem.ha baj van magadra maradsz.ez a valo vilag.
*Tizenèvesen szegyelltem magam a menstruacio miatt kerten anyàt ne mondja el apànak. Már aznap este kitárgyaltak.
Lesulytott es sokkolt hogy a sajat anyàmban sem bizhatok. Es kesöbb is megalapozta ezt szépen es sokkal traumatikusabban
A legjobb(nak hitt) barátnőm a semmiből előállt azzal, hogy befeküdt az alá akibe bele voltam esve (mosolyogva miután fél órán át a barátság fontosságáról papolt (tinik voltunk).
A másik pedig egyszercsak nem keresett többé (a mai napig nem tudom miért - 19-20 évesek voltunk)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!