Fülhallgató volt a fülemben és ahogy megfordultam nem számítottam arra hogy mögöttem van a tesóm.
Olyat ugrottam hallod....
jan. 18. 00:46
2/10 anonim válasza:
Te?
jan. 18. 00:46
3/10 A kérdező kommentje:
Majdnem belementem egy autóba, mert egy akkora satuféket levágott előttem, hogy nem igaz..
De szerencsére nem történt semmi és mázli, hogy időben reagáltam.
Követési távolság megvolt, de ezentúl még inkább jobban odafogok figyelni.
jan. 18. 05:08
4/10 anonim válasza:
Majdnem ütköztem egy körforgalomba belerongyoló, de csak villogást használó, mentőautóval. Centiken múlott a csattanás.
Ami még ennél is rémisztőbb volt, az a kiújulni látszó gerincsérvem volt.
jan. 18. 08:00
5/10 anonim válasza:
Hajnali 2kor becsöngetett egy retkes cigány. Úgy nyomta a csengőt mint az állat. Kiugrottam az ágyból, a macskáim is majd összefosták magukat.
Mit akart? Agggyyá má 500 forintot vonatjegyre.
Kiátkoztam a beleit rendesen. Ütné el a vonat az egész családját. Mostantól kikapcsolom estére a csengőt.
jan. 18. 08:43
6/10 anonim válasza:
nem vagyok ijedős. nem emlékszem. szilveszterkor voltam magányos túrán. az állatok hangjától ijedtem meg talán. köd volt, semmit nem láttam, csak mikor elinduld a sok pata hirtelen, es nem tudom, hogy közeledni fog, vagy távolodik. nyilván ők ügyesebb tájékozódók, meg látták a lámpámat, így valszeg nem felém szaladtak, de hát kiszámíthatatlan mennyire hülyék az őzek éppen.
jan. 18. 12:59
7/10 anonim válasza:
egyik este a semmiből hirtelen rosszul lettem,mentőt kellet hívni(soha nem kellett még) és a sürgősségin kötöttem ki hajnali 1-kor.
jan. 18. 18:12
8/10 anonim válasza:
És mi bajodat találták, 7-es?
jan. 18. 18:31
9/10 anonim válasza:
Kémia vizsgakérdésektől.
jan. 18. 23:41
10/10 anonim válasza:
A nyugdíjas apám esett el, és nem értem oda időben, hogy ha nem is elkapjam, de legalább abban segítsek, hogy ne essen akkorát :( Végül ijedtségen kívül szerencsére "csak" pár folt lett, mégis borzasztóan megijesztett. Kint történt a fűben, szóval legalább nem járólapon, vagy betonon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!