Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktatok tartani osztálytalál...

Szoktatok tartani osztálytalálkozót? Voltál rajtuk, milyen volt a legutóbbi?

Figyelt kérdés
Mennyire volt összetartó közösség a tietek és mennyien vagytok egy ilyenen?
nov. 24. 15:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Soha egy osztálytalálkozót sem tartott az osztály (se általános, se gimi), sőt volt több olyan volt osztálytársam, akivel itt-ott találkozva még a legalapabb üdvözlés sem valósult meg, úgyhogy, ha lenne se mennék el.
nov. 24. 15:08
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Dettó mint az egyes..
nov. 24. 15:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
1960-ban érettségiztünk az ország minden részéból származtunk. Nagyon összetartó osztályunk volt. Rendszeresen tartottuk 5 évenként az osztálytalálkozókat. A jelenlét évekig 100-80% volt, de ahogy fogyott a létszámunk, úgy csökkent a résztvevők száma is. A 30 diákból már csak 8-an élünk és az utolsó két találkozót már nem tartottuk meg, páran már nem tartják velünk a kapcsolatot sem, így nem tudjuk, hogy élnek-e még (de ők is benne vannak a 8 élőben).
nov. 24. 15:19
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Csak az általános osztálytalálkozóra szoktam elmenni, ezt olyan 1-3 évente szoktuk megrendezni. Általában nyáron, és mindig egy kisebb túrázással szoktuk kezdeni, valahol az országban és leszoktunk foglalni az erdőben egy többfaházat és ott szoktunk 1-2 napot eltölteni, bográcsozás, beszélgetés, bulizás stb... Szinte mindenki elszokott jönni. De vannak olyan általános osztálytársaim akikkel hetente szoktam találkozni. Segítünk egymásnak amiben tudunk.
nov. 24. 15:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
3as na ez valóban becsületre méltó. Tisztességes, becsületes emberek vagytok, és isten nyugosztalja az elhunytakat.
nov. 24. 15:46
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

Általánosból 6 osztályos gimibe mentem, kb. 2x kaptam oda meghívót, akkor el is mentem, nem tudom, az együtt végzettek amúgy tartanak-e.

Gimiben évente tartanak, kb. 50% szokott eljönni, az 5 évenkéntire kb 90%. Elég jók szoktak lenni, de évről évre egyre kevésbé bírom elviselni az ofőt, ezért az ideire el sem mentem.

nov. 24. 15:48
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
Nálunk középiskolában klikkesedés volt az osztályban. Mindig megtartjuk/megtartják 5 évente, de kb. ugyanaz a klikkesedés van, már az asztalhoz leülésnél is (pedig 1 hosszú asztal van), de ott sem mindegy ám, hogy ki ki mellett ül. Szerintem soha nem voltunk összetartó osztály, persze most nagyon azt próbálja eljátszani mindenki, hogy milyen klassz csapat voltunk. Kettőn voltam, elég is volt.
nov. 24. 15:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Az általános iskolás osztállyal nem volt 5 éves, de 10 éves sem nagyon valószínű, hogy megtörténne, pedig az is esedékes lenne jövőre. Nem voltunk rossz osztály pedig, azon mégis meglepődtem, hogy voltak páran, akik ballagás után már 1-2 évvel később sem köszöntek vissza, amikor itt-ott találkoztunk.

Gimis osztálytalálkozó viszont jövőre lesz, páran már beszéltek róla, és az általános iskolaival ellentétben, oda már nem szívesen mennék el.

nov. 24. 20:29
 9/13 anonim ***** válasza:
47%
1* tervbe volt véve a megrendezése, de nem lett belőle semmi sem.
nov. 24. 21:53
 10/13 A kérdező kommentje:
7# De kifejezetten negatív tapasztalataid, élményeid is voltak a találkozót illetően? Vagy inkább semleges az egész?
nov. 25. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!