Szoktatok tartani osztálytalálkozót? Voltál rajtuk, milyen volt a legutóbbi?
Figyelt kérdés
Mennyire volt összetartó közösség a tietek és mennyien vagytok egy ilyenen?nov. 24. 15:04
11/13 A kérdező kommentje:
7# Nekem is van egy olyan benyomásom, hogy inkább a keménymag megy el ezekre a szervezésekre. Kialakult barátságok, akik mondjuk már gimi eleje/kezdete óta barátok. Bár túl sok tapasztalatom nincs benne, mert eddig egyen voltam csak, amin viszont jól éreztem magam. Igazából valamennyire érdekel, hogy kivel mi van, de az osztályból is azt érzem 1, max 2 emberrel voltam "közelebbi" viszonyban.
nov. 25. 01:45
12/13 anonim válasza:
Sosha senki nem szervezett. Vagy ha igen, engem nem hívtak. De amúgyse mennék el. Rohadtul gyűlöltem őket.
13/13 anonim válasza:
Még sose volt. (12 éve érettségiztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!