Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen események,cselekedetek,...

Milyen események,cselekedetek,viselkedés miatt csalódtál eddig a legnagyobbat a hozzád közel álló emberekben ?

Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 00:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

- egy közeli barátom, akinek nagyon sokat segítettem és sokszor nem hálálta meg igazán meg nem volt egy matyóhímzés viselkedésre, nagyon durván bedurcizott azért, mert elfelejtettem a névnapját, és nyilvánosan elmondott mindenféle sz.nak ezért, facebookon

- a szüleimben azért, mert egy nekem nagyon fontos, sürgős dologban nem voltak hajlandóak segítséget kérni egy ismerősüktől azért, mert azok más politikai pártra szavazott... nekem meg csicska hoppra ugranom kell, ha bármi kell nekik

- megintcsak szüleimben azért, mert piti dolgok miatt vertek, sosem lehetett igazam... aztán meg azért szekáltak, mert nem mertem / tudtam kiállni magamért a többi gyerekkel szemben - hogy a viharba tudtam volna, amikor otthonról azt a mintát kaptam, hogy nekem sosem lehet igazam?

- szüleimben azért, mert minden percemről elszámoltattak, és nem lehetett előttük titkom, én meg tizenévesen tudtam meg az egyik nagymamámtól, hogy apámnak anyám a második felesége... és ezek után apám a nagymamámra volt kiakadva, hogy miért pofázott, meg hogy nekem a gyerekeként SEMMI KÖZÖM az ő előéletéhez

- szüleimben azért, mert látványosan kivételeztek öcsémmel minden téren (olyan szinten, hogy random boltosnénik is észrevették és szóltak anyámnak, aki meg ott somolygott, utána meg maradt minden a régiben - tőlem tanulás terén, házimunka terén, engedelmesség terén sokkal több mindent elvártak, mindig öcsém kedvencét főzték, rosszabb teljesítményért jobban megdicsérték... amíg közös szobánk, mindig nekem kellett mindenben engedni, nekem kellett öltözéskor kimennem a szobából...

volt egy olyan eset, amikor öcsém ígéretet tett nekem vmire, aztán brahiból megszegte - kicsit kellett volna füllentenie, és én 100x megtettem neki... és a szüleimnek az volt erre a reakcióra, hogy ne legyek rá mérges, mert öcsike nem tud hazudni, annyira becsületes, pedig úgy hazudott mindig, mint a vízfolyás, és volt erre bizonyíték)

- expáromban azért, mert egy alkalommal annyira önző volt szexben, hogy folytatta akkor is, amikor mondtam neki, hogy ne, mert fáj

- apai nagyanyámra azért, mert kavarta a sz.t mindig, és kivételezett a nagybátyám gyerekeivel (hazudozott össze-vissza, próbált engem összeugrasztani a szüleimmel és öcsémmel is)

2020. okt. 15. 11:12
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy barátnőm, akivel mindent együtt csináltunk, de tényleg. Sok rossz dolgot is csináltunk, sok őrültséget, de vele belementem mindenbe, mindent tudott rólam, én is róla. Olyan erős köteléknek éreztem ezt, hogy azt hittem, hogy soha nem lesz vége. Tévedtem. Lett egy pasim, aztán szakítottunk, ezzel egyidejűleg beteg lettem, az ágyat nyomtam hetekig, lázas voltam, gyógyszereken éltem, és miután felépültem is eltiltottak a sporttól, meg minden megerőltető tevékenységtől. Nyilván ezalatt az isdő alatt nem találkoztunk, ő egy ideig írt, beszéltünk, majd egyszer csak már nem annyit beszéltünk, mint előtte. Azalatt a pár hét alatt ellenem fordította az összes közös haverunkat, volt olyan, akit hívtam és azt mondta, hogy ez téves szám, volt akinek írtam és letiltott, volt aki velem szemben jött az utcán, és átment a másik oldalra. Majd ez a "legjobb barátnő" is mindenféle indok nélkül eltűnt, azóta sem beszélünk. Utcán elmegy mellettem.

Miután telt az idő azt hallottam vissza egyébként, hogy kikezdett az exemmel, és azért kellett ez. Ez mennyire igaz? Nem tudom, de már nem is érdekel, nincs jelentősége, lassan három éve történt dolgokról beszélünk. Na, akkor minden jött a nyakamba egyszerre, nem volt a legjobb.

2020. okt. 15. 17:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!