Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire vagy elégedett az...

Mennyire vagy elégedett az életeddel?

Figyelt kérdés
Mi az amin változtatnál?
jan. 17. 21:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A kommunikációmon. Valószínűleg egy köcsög vagyok, de ezt gyakran tudom titkolni.
jan. 17. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Maximum utólag tudom megállapítani, hogy mely döntéseim voltak rám rossz hatással.

Amit viszont tenni tudok, hogy a jövőben nem követem el ugyanazokat a hibákat, illetve igyekszem átgondolni, hogy a döntéseimnek milyen következményei lesznek, és az alapján cselekedni.

Hogy elégedett vagyok-e? Valamivel igen, valamivel nem, de mint említettem, utólag tudom csak, hogy mit csinálhattam volna jobban. Hogy mit fogok jól csinálni, azt csak kalkulálni tudom.

jan. 17. 21:12
 3/12 anonim válasza:
100%
Semennyire.
jan. 17. 21:24
 4/12 anonim ***** válasza:

10/6.

Van, amin nem tudok változtatni, mert az élet adta.

jan. 17. 22:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Egy nagy nulla vagyok.
jan. 17. 23:21
 6/12 anonim ***** válasza:
67%

Felesleges ilyenen gondolkodni. Az ember amin javítani szeretne azon javít, amivel elvan, azzal meg nincs dolga.

Ezek felesleges értékítéletek.

jan. 17. 23:28
 7/12 anonim ***** válasza:

Hacsak rajtam múlna 10/10.

A környezeti elvárások és nyomás miatt ami megbénít 10/2.

jan. 18. 00:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Mindenen
jan. 18. 00:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Azt hittem, hogy az esküvőm szervezése fel fog dobni. Hát nem, már nem is akarok vele foglalkozni. Ezenkívül minden szar, az egészségem nem létezik, a munkahelyem szar, a főnök szerint a munkába kéne belehalnom mást ne is csináljak, nem szeret senki, oké a párom igen de neki is jobb lenne nélkülem, pénzem semmi, állandóan csak hízok amikor nagyon fogynom kéne dehát mindig csak bezabálok hogy legalább napi 30 percig jól érezzem magam.
jan. 18. 22:05
 10/12 anonim ***** válasza:

Szinte semennyire.

Apát egyre jobban féltem, mert a fizikális egészségre egyre jobban és gyorsabban romlik, az orvosok meg flippergolyónak nézik, úgy küldözgetik egymás közt, vagy már nem is foglalkoznak vele egyáltalán.

Nincsenek barátaim, egy kivétellel, akik voltak, vagy elkoptak az évek alatt, vagy kiderült róluk, sosem voltak azok. Az az egy kivétel meg.. Fontos nekem, viszont nagyon nem egyeznek az igényeink; neki bőven megfelel, ha ~ fél évente találkozunk, akkor se csinálunk többet, mint sétálunk és beszélgetünk. Ami remek hangulatban telik, én mégis jobban örülnék, ha többször találkoznánk és mást is csinálnánk, programokra mennénk például.

Párkapcsolatom meg sosem volt. Huszonéves korom elejéig abszolút nem érdekelt a téma, még ábrándozni sem szoktam róla. Most, pár év elteltével, meg már nagyon hiányzik és komolyan érzem, mekkora űr van így. Tapasztalataim sincsenek ilyen téren, amit bár szégyellek, mégsem érzem azt, hogy ezen mindenáron változtatni kellene.

Egyetem mellett meg van egy heti pár órás munkám, ami elég rosszul fizet, de legalább egész jó és felhasználható tapasztalatot ad. Csak... közben mégis ott motoszkál bennem, hogy ennyi idősen már egy "rendes" munka kellene, és mi lesz velem, amikor nyári munkát sem sikerült összeszedni, de "igazi" munkahely kellene..

jan. 19. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!