Inkább elégedett vagy inkább elégedetlen vagy az életeddel?
A felmérés szerint nagyjából az ország fele boldog, a másik fele kevésbé. Te melyikbe tartozol?
Azért jellemző tarsadalmunk egy csoportjára, hogy ha véletlenül jól érzi magát valaki, elégedett az életével, mert mitadisten saját erőből megcsinálta, akkor azt lepontozza.
Nem lehetsz az életeddel elégedett egy fideszdiktatúrában! Amikor a barna eső esik! Áruló! Csak te ne legyél elégedett amikor a másik 10,7 millió éhezik, nyomorog. Én is itt az irodában Pesten ahol netto 743500-ért robotolok.
Inkább az elégedett felé hajlok, de még így is van min (bőven) javítani. Tanulmányok, karrier terén sikerült messze többet elérnem egyetem alatt, mint azt gondoltam volna, szüleimmel sincs rossz kapcsolatom. Viszont... a szociális életem messze van a tökéletestől; közelebbi ismerősből akad jócskán, barátból, akire tényleg lehet számítani, azonban nagyon kevés van. Nekik pedig más igényeik vannak, többségük nem az a fajta, aki benne lenne különféle programokban, vagy akár abban, hogy beüljünk valahova egy kávéra/limonádéra, vagy egy ebédre.
Bár ezek mellett is inkább az zavar, hogy még sosem volt párkapcsolatom, és nem tűnik úgy a dolog, hogy ez egyhamar változni fog. Részben azért is, mert amúgy én is tehetnék többet az ügyért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!