Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem tudom megbocsátani a...

Nem tudom megbocsátani a világnak, hogy magyarnak születtem. Mit tegyek a frusztrációm ellen?

Figyelt kérdés
Micsoda ember lehettem volna, ha nem ide születek! A pompás agyvelőmbe is ez a förtelmes, göcsörtös, ócska kis nyelv fészkelte be magát. Csak sírni tudok, ha erre gondolok...

2020. okt. 9. 19:31
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
#30: Mindenben igazad van, de attól még objektíven is az egyik legnehezebb nyelv. Vitathatatlan.
2020. dec. 21. 13:49
 32/49 anonim ***** válasza:
A magyar neked mégis mire hasonlít, úgy őszintén? Még a legközelebbi testvér mansi is fényévnyire van tőlünk.
2020. dec. 21. 13:50
 33/49 anonim ***** válasza:
*manysi
2020. dec. 21. 13:52
 34/49 anonim ***** válasza:
100%
És gondolod, kérdező, hogy a világ vizesre sírja a párnáját, amiért te nem tudsz neki megbocsájtani? Lótuszt! Mindenkinek azzal kell boldogulnia, ami jutott neki.
2020. dec. 21. 18:07
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

"Micsoda ember lehettem volna, ha nem ide születek!"

Nyugi semmiről nem maradtál le,külföldi állampolgárként is ugyanilyen hülye lennél.

2020. dec. 22. 09:03
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is provokatív kérdés. Tisztàban vagy a kultúràval, történelemmel? Csodás a népművészetünk.
2021. jan. 30. 20:03
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
Az angol könnyebb. A 12 ige idővel. Jódolgolba itt baromkodsz, hülyegyerek. Köszönd meg Édesanyàdnak, meg Édesapàdnak, hogy létezel!
2021. jan. 30. 20:08
 38/49 anonim ***** válasza:

Kis országokból is származnak híres emberek. Palvin Barbi pl szupermodell. E híres emberek növelik országuk hírét. Amerikáról mindenki hallott, Kína és Oroszország is nagyok, de, ha ott híres vagy, simán el tudsz veszni a tömegben a többi közt, míg, ha egy kis országban vagy nagyon híres, mindenki tudja, ki vagy kb, és szerintem ez tök menő.

Ha a pénz zavar, akkor igen, menj külföldre, tudja angolul és/vagy németül, menj ki, szedd meg magad, vagy menj egy nagy céghez dolgozni, pl IBM, Alcoa, ahol jól megfizetnek.

Ha politikus akarsz lenni, akkor pedig ajánlom, ne nézd le ennyire saját nemzeted, oké, hogy tették ezt régen is nagy költőink, de sokkal inkább elhiszik az emberek, hogy jót akarsz tenni értük, ha nem sugárzik belőled a gyűlölet.

Mondom ezt úgy, hogy én is tudom, hogy nem ez a legjobb ország, de mindenhol vannak problémák és összességében lehetnék sokkal rosszabb helyen is.

2021. jan. 31. 22:02
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

38-as,távol áll tőlem a vita.

Csak nagyon rosszul esett olvasnom, hogy:"Kis országokból is származnak híres emberek. Palvin Barbi pl szupermodell."

Gábor Dénes, Szentgyörgyi Albert azért "ütősebb" példa lett volna.

2021. jan. 31. 22:21
 40/49 anonim ***** válasza:
Bocsánatot kérek, hirtelen ő jutott eszembe (talán fiatalságom az oka), de tényleg lehet jobb lenne. Azért írtam Palvin Barbit, mert ő jelenleg is él, mindenhol tudják, hogy van, az átlag, utca embere külföldön hamarabb bemondja a nevét, mint mondjuk Gábor Dénesét. Illetve a kérdező nem tudom hogy érti a "nagy ember" fogalmát, csak a hírnév vagy a mögötte lévő munka is számít számára. Én olyan embernek néztem, akinek csak az ismertség számít és a pénz, ezért gondoltam jó példának, akit írok.
2021. febr. 1. 00:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!