Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem tudom megbocsátani a...

Nem tudom megbocsátani a világnak, hogy magyarnak születtem. Mit tegyek a frusztrációm ellen?

Figyelt kérdés
Micsoda ember lehettem volna, ha nem ide születek! A pompás agyvelőmbe is ez a förtelmes, göcsörtös, ócska kis nyelv fészkelte be magát. Csak sírni tudok, ha erre gondolok...

2020. okt. 9. 19:31
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%

"A pompás agyvelőmbe is ez a förtelmes, göcsörtös, ócska kis nyelv fészkelte be magát."

Pedig milyen szépen és választékosan használod. Nem is értem, miért nem te vagy korunk legnagyobb magyar írója vagy költője.

2020. okt. 14. 19:31
 12/49 anonim ***** válasza:
84%
Magas fa, rövid kötél és egy hokedli. Egy ilyen súlyos problémára ez az egy gyors megoldás van.
2020. okt. 14. 20:21
 13/49 anonim ***** válasza:
93%

Elvileg mi valasztjuk meg azt hova akarunk leszületni.

Ha más nem is, gyakorolj önismeretet, vajon mit kereshetsz itt

2020. okt. 14. 21:23
 14/49 anonim ***** válasza:
89%

"A pompás agyvelőmbe is ez a förtelmes, göcsörtös, ócska kis nyelv fészkelte be magát. Csak sírni tudok, ha erre gondolok..."

Látod én meg ezt olvasva tudnék sírni.

A frusztrációd ellen pedig azt tudom javasolni, hogy tanulgass a történelemről és a világról, és szerezz magadnak perspektívát.

Zárójelben azért megkérdezném, hogy most milyen ember vagy?

2020. okt. 14. 22:03
 15/49 anonim ***** válasza:
22%
Jelentkezz a momentumhoz, az tele van ilyen magyargyulolo sorosberencekkel. Kozotuk vegre tutira jol erezned magad. Megtanitanak romanul mert Fekete Gyorek mar csak romanul beszelnek. Szoval nem lesz gondod a magyar nyelvvel.
2020. okt. 15. 03:20
 16/49 anonim ***** válasza:
22%

Troll szaga van a kérdésnek.

15

Szerintem inkább a nemzetáruló Fideszben a helye.

2020. okt. 15. 12:40
 17/49 anonim ***** válasza:
87%

A magyar nyelv egyedi, nincs ilyen több.Nézz utána...

Nagyon furcsa hogy ócskának nevezed. Ez minden csak nem ócska. Szakrális nyelv. Szakrális nép.

De gondolom nem ez a problémád Magyarországgal.

2020. okt. 15. 18:58
 18/49 anonim ***** válasza:
13-as nagyon szépen leírtad. Ez pontosan így van! 😊
2020. okt. 15. 19:01
 19/49 anonim ***** válasza:
93%
Nem provokatív a kérdés,ha jobban kiboncoljuk a témát. Én is piszokul örülök annak,hogy egy olyan helyen vagyok,ahol már 0 összefogás van,inkább egymást öljük,stb stb,ahol a társadalom 1% normális,ha jóindulatból beszélünk,de még a realitás határát súrolni akarjuk. Ha megszólal a himnusz,elmondják a szózatot,akkor egyenesen állunk és együtt,azok is csak a szenvedésről szólnak,milyen meglepő...Illetve az sem poénos,hogy európában nem az öngyilkosok ranglistájának az allján vagyunk,az sem,hogy csak mi vagyunk képesek egymást itt halálra fertőzni ENNYIRE butaságokkal...Egyszerűen erre ki büszke?A származásra baromira büszkének lehet lenni,nem dolgoztál érte sokat...Születhettél volna olyan helyen is,ahol pl nem annyit kapsz,hogy éhen ne halj havonta...És ha továbbtanulsz nem csak 2%-al nő a fizud,elvégre vannak lehetőségeid...Lehet itt is meggazdagodni 0-24-es munkával,csak időpazarlás,és nem érdemes...nézz meg más 10millás népségeket...(kicsit távolabbra menj) Igazából ja,szerintem is siralmas,hogy mi lett belőlünk,akik annó fejét levágták volna bizonyos embereknek,mostmeg majmok irányítanak...Oroszlánok voltunk,birkák lettünk..Menj külföld,tanulj nyelv,felejtsd el a magyart valahogy...nem tudom hogy van-e erre tech vagy nincs. Aztán keress annyit ugyanannyi munkával,hogy hó végén ne csak 1kg kenyeret és 1 liter vizet tudj venni egy napra :)
2020. okt. 15. 22:43
 20/49 anonim ***** válasza:
91%

"pompás agyvelőmbe is ez a förtelmes, göcsörtös ócska kis nyelv fészkelte be magát".Nagyon szép, magvas gondolat.......lenne, ha kicsit rendberaknád a szavak sorrendjét.

Tehát mond így:

"förtelmes, göcsörtös ócska kis agyvelőmbe, ez a pompás nyelv fészkelte be magát"

Ugye már is jobban hangzik?

A másik mondat maradhat változtatás nélkül, ezzel tökéletesen egyetértek:

"csak sírni tudok, ha erre gondolok"

2020. okt. 15. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!