Nem tudom megbocsátani a világnak, hogy magyarnak születtem. Mit tegyek a frusztrációm ellen?
"A pompás agyvelőmbe is ez a förtelmes, göcsörtös, ócska kis nyelv fészkelte be magát."
Pedig milyen szépen és választékosan használod. Nem is értem, miért nem te vagy korunk legnagyobb magyar írója vagy költője.
Elvileg mi valasztjuk meg azt hova akarunk leszületni.
Ha más nem is, gyakorolj önismeretet, vajon mit kereshetsz itt
"A pompás agyvelőmbe is ez a förtelmes, göcsörtös, ócska kis nyelv fészkelte be magát. Csak sírni tudok, ha erre gondolok..."
Látod én meg ezt olvasva tudnék sírni.
A frusztrációd ellen pedig azt tudom javasolni, hogy tanulgass a történelemről és a világról, és szerezz magadnak perspektívát.
Zárójelben azért megkérdezném, hogy most milyen ember vagy?
Troll szaga van a kérdésnek.
15
Szerintem inkább a nemzetáruló Fideszben a helye.
A magyar nyelv egyedi, nincs ilyen több.Nézz utána...
Nagyon furcsa hogy ócskának nevezed. Ez minden csak nem ócska. Szakrális nyelv. Szakrális nép.
De gondolom nem ez a problémád Magyarországgal.
"pompás agyvelőmbe is ez a förtelmes, göcsörtös ócska kis nyelv fészkelte be magát".Nagyon szép, magvas gondolat.......lenne, ha kicsit rendberaknád a szavak sorrendjét.
Tehát mond így:
"förtelmes, göcsörtös ócska kis agyvelőmbe, ez a pompás nyelv fészkelte be magát"
Ugye már is jobban hangzik?
A másik mondat maradhat változtatás nélkül, ezzel tökéletesen egyetértek:
"csak sírni tudok, ha erre gondolok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!