Nem tudom megbocsátani a világnak, hogy magyarnak születtem. Mit tegyek a frusztrációm ellen?
Figyelt kérdés
Micsoda ember lehettem volna, ha nem ide születek! A pompás agyvelőmbe is ez a förtelmes, göcsörtös, ócska kis nyelv fészkelte be magát. Csak sírni tudok, ha erre gondolok...2020. okt. 9. 19:31
1/49 anonim válasza:
Költözz el, mondj le az állampolgárságról, tagadd le, hogy hol születtél és vissza se nézz.
Változtass nevét, vegyél egy új személy azonosságot és soha többé ne szólj magyarul.
2/49 anonim válasza:
Vannak akik nyomoreknak szuletnek te meg ezen hisztizel.
3/49 anonim válasza:
zorbán is ezt mondta hogy ha nem magyarnak született volna akkor most ő lenne a világ ura. Mekkora szerencsénk hogy mégis magyar lett.. 🎰
4/49 anonim válasza:
A világnak semmi koze ahhoz, hogy hol es hova születtél ... talan reklamalj a szuleidnel … de eljatszhatod, hogy szir menekult vagy es menj ahova szeretnél. Ha tudsz ugy nezni mint egy kecskepasztor, akkor biztos nem buksz le.
5/49 anonim válasza:
Legyél öngyilkos vagy költözz másik országba és tanulj meg anyanyelvi szinten egy másik nyelvet, nem olyan bonyolult ez.
7/49 anonim válasza:
Utazz el Dél-Ázsiába vagy Afrikába egy időre.
8/49 anonim válasza:
ja, én is örülnék, ha nem magyar lennél, legalább nem nekem kéne magyarázkodnom, hogy miért vannak ilyen hisztis drámakhercegek az én nemzetiségemben...
9/49 anonim válasza:
Megtanulsz egy nyelvet és kimész külföldre dolgozni.
Tényleg nem olyan bonyolult xd :D
Én is jobban szerettem volna egy másik imádott országomban születni, de belegondolva jó ez így, mert ha odaköltözök mint idegen előnyösebb helyzetbe kerülök bizonyos területeken és még ott is élek. :3
10/49 anonim válasza:
Ha komolyan gondoltad, akkor csomagolj és azonnal indulj világgá.
Ha maradsz, akkor tényleg csak egy frusztrált troll vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!