Hogyan lehetne a rendkívül molett nők önbizalmát helyreállítani,növelni?
Az önbizalomhiány leginkább személyiségtől függ. Az más kérdés, hogy vannak bizonyos dolgok, amik felerősíthetik, így a túlsúly, ill. az amiatt kapott kritikák lehetnek olyanok. Én speciel túlsúlyos vagyok, és önbizalomhiányos, bizonyos esetekben gyanakvó is, de ez nem a túlsúlyomtól függ, hanem a családi háttértől sajnos - semmi nem volt jó, mindent elvártak tőlem stb. Közben vannak olyan, nálam még kövérebb ismerőseim, akiknek olyan önbizalmuk van, hogy sok top cica megirigyelheti. Most amúgy 4 év alatt fogytam egészségügyi okokból, nem hiúsági okokból, 37 kilót, de nem lettem magabiztosabb, pedig jó visszajelzéseket kaptam.
Nyilván, ha egy hozzám képest sokkal jobban kinéző pasi jön oda hozzám ismerkedni, és mondjuk kicsit pimasz is mellé, akkor arra gondolok, hogy csak arra kellek neki, mert azért az ő többségük is, ha tetszik, ha nem, kapcsolatra a saját kategóriájukat keresik inkább. Mondjuk eddig csak olyan esettel találkoztam, ahol ez nagyon egyértelmű volt - kétértelmű megjegyzések stb.
Ha vki tényleg érdeklődik egy nála tradicionálisan, közízlés által rondábbnak tartott egyénnél, talán azt tudom tanácsolni, hogy ne hallgasson a PUA-kra, hogy minél bunkóbb, annál jobb, fényezze magát, tegyen kétértelmű megjegyzéseket stb.
De ennél többet igazából felesleges tenni, mert aki zárkózott vagy tényleg önbizalomhiányos, az ritkán fog csak bókoktól megnyílni, és az sem szimpatikus, ha vkinek ilyen megmentésszindrómája van, hogy jaj, én most megmentem szegényt. Ha vagy az illetővel olyan viszonyban, akkor pszichológust érdemes ajánlani, ha vevő rá, hogy változtasson.
Az ízlés egy dolog, de ha vki olyasvmire gerjed, ami egészségtelen és az imádottjára nézve konkrétan káros, annak azért utána kellene járni, nem rálegyinteni, hogy ízlés. Mondtad, hogy a nőd 100 kg-val több volt. Az irdatlan túlsúly! Feltételezve azt, hogy min. 60 kg vagy, de gyanítom, több.
Én 157 centisan voltam a legrosszabb időszakomban 105 kiló, és már akkor is megmutatkoztak az egészségügyi problémák. Szédültem lépcsőzés közben, 2 emelet lépcsőzés után kiköptem a tüdőmet, gyakrabban lettem rosszul, gyakrabban volt migrénem. Na már most, el tudom képzelni, hogy egy 160-70-80-90, neadjisten 200 kilós nő milyen "egészséges" lehet. Az téged nem zavar, hogy alig tud menni, légzési gondjai vannak, amíg áll a kuki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!