Introvertáltak! Titeket nem zavar az introvertáltság?
Figyelt kérdés
Én szívesebben lennék extrovertált. Titeket nem zavar ha kérdezgetnek? Engem igenis zavar mikor harapofogoval kell kihúzni belőlem a dolgokat, amúgy meg annyira nem megy a beszélgetés. Néha tényleg jó lenne ha menne a beszéd annyira mint a normál embereknek. Ti hogy vagytok vele?2020. okt. 6. 16:32
11/15 anonim válasza:
Nem zavar, már kisgyerekként is ilyen magamnak való voltam. Akkor érzem magamat komfortosan, ha senki sem nyaggat, de megfelelő partnerrel bármeddig el tudok beszélgetni, ha éppen olyan kedvem van.
12/15 anonim válasza:
Ma már nem, mert nem tudok ezen változtatni.
15/15 anonim válasza:
Nem, mért zavarna.
Az inkább zavar mikor már megint le kell ráznom egy megint ismerkedni kívánó személyt. Na az nagyon idegesít.
Hagyjanak engem békén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!