Mi jut eszetekbe erről a számról vagy van-e valami emlék, amihez képesek vagytok kapcsolni?
https://www.youtube.com/watch?v=d9kiNS-DpFk
Direkt nem a videóklippet linkeltem, hogy ne azt kritizáljátok, hanem arra vagyok kíváncsi, nektek (amikor először hallottátok ezt a számot) mi jutott eszetekbe és mit éreztetek?
Én az első munkahelyemen hallottam először, amikor egy csinos lány magyarázott nekem a munkájáról az irodában (mellesleg tökre hasonlít is rá) és teljesen belemerültem. Nem tudom, hogy erre használják-e a VIBE szót, de csak magyarázott és magyarázott én közben az arcát néztem elmélyülten és kikapcsolta ez a zene a külvilágot. Aztán amikor meghallom mindig ő jut eszembe miközben már nem is dolgozom ott. Hogy tudnám kitörölni az agyamból ezt az asszociációt, mert annyira nem kellemes emlék, hiszen később felmondtam, de ez a társított emlék nagyon nyomaszt, amikor meghallom ezt a zenét?
Biztos velem van a baj, de amit most hallok először életemben, ahhoz semmilyen emlék nem fűzhet.
Elfogadom, hogy számodra ez a zene(szerű valami) kellemes, mert egy csinos archoz köthető, de egy kívülállónak, ez semmit sem jelent.
Szóval nem is értem, mit szeretnél.
Ava Max, imádom.
Az ő számairól a nyár jut eszembe és a munkahelyeimen töltött nyugis percek. Tavaj nyáron ott tetszett meg egy,száma, a So I am. Meg is jegyeztem magamnak az énekesnőt.
Idén nyáron, munkából hazajövet a lányommal egy másik számát hallottuk meg, ami mindkettőnknek megtetszett (Salt) és ezen a nyáron ezt rengetegszer hallottam és az új melóhelyemen is sokszor ment. A többi számát is szeretem. Nekem tehát alapvetően a nyár, nyugalom, kellemes társaság jut eszembe erről a zenéről.
Számomra új ez a szám, nem nagyon szoktam ilyen újkori számokat hallgatni.
Két munkatársam jutott róla az eszembe, akik már újgenerációsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!