Éreztek gyengéd fájó nyomást a mellkasotok körül, ha a múltra vagy egy szomorú emlékre gondoltok vagy olyan zenét hallgattok, ami ezt váltja ki?
Figyelt kérdés
Ezt csak az idő tudja begyógyítani vagy ha olyan sokat gondolsz erre, hogy már nem fog semmilyen érzelem hatni rád?
Vagy akármilyen ehhez hasonló tapasztalat érdekel. Köszi.
2020. szept. 20. 12:47
1/7 anonim válasza:
Pszichoszomatikus betegségnek hívják ezeket. Ezt így ennyiből nem tudom neked megállapítani.
2/7 anonim válasza:
Inkább egy liter vodka után. A túltengő gyomorsav elég hasonló érzést tud kiváltani.
3/7 anonim válasza:
Volt egy ilyen időszakom, amikor teli voltam ilyen érzésekkel és emlékekkel, de ma már a legtöbb ilyet kellőképpen le tudtam zárni magamban. De azért akad még mindig 1-2.
4/7 anonim válasza:
Mostanában történt, vagy régi emlék ?
Mind a kettőt másmilyen módszerrel lehet enyhíteni, csak azért kérdezem.
5/7 A kérdező kommentje:
Friss emlékek.
2020. okt. 14. 01:57
6/7 anonim válasza:
Igen van ilyen. Fajdalmas depressziv.
7/7 anonim válasza:
Kár volt lepontoznotok az 1-est, mert LloydBanks igazat írt. :-( Az általa említett dolog tudományosan vizsgált, bizonyított, és köze sincs a varázsláshoz. Talán nézzétek utána az egészségügyi témájú cikkekben.
Kérdező! Az érzésed egy szomatoform zavar ami lelki eredetű, de nem társul fiziológiás eltéréshez...... ez utóbbit csak remélni merem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!