Miért vagyok kedvetlen, szomorú és magányos már hosszú ideje? 22
Igen?
És milyen nemű vagy?
...Mert itt van az ősz, itt újra, s szép mint mindig én nekem. Neked meg nem. :D
Béna viccet félre téve, úgy érzed hogy nem éltél igazan, már 22 vagy, kevés a szociális kapcsolatod, úgy érzed senkit nem érdekelsz, egyedül érzed magad, nincsenek olyan hobbiaid amiben még tud felejtkezni magadról, és 100 százalékos örömet okozna, nincs barátnőd/barátod, úgy érzed átvágtak, becsaptak, kihasználtak, tehetetlen vagy egy cél/dolog elérésében, bénának érzed magad hozzá, szülőkkel való viszony, környezetedben látott negatív példák... stb. Talán ezek egyikétől.:D Ami szerintem teljesen természetes dolog ebben a korban, kezded kicsit átértékelni az életed a dolgokat az életben. A lényeg hogy ne befelé gubózz és süllyedj bele ezekbe a gondolatokba, hanem változtass ezen, keress, kapcsolatokat, hobbit, tartalmas időtöltést, mindenképp olyan dolgokat, amik feltöltenek és amikért hálás tudsz lenni. ;) Szép napot Neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!