Mostani fiatal férfiakból jobb katona lenne? Részleteztem
A fiatalabb korosztály régebb óta játszik katonás, lövöldözős játékokkal.
Ezek a játékok sok mindent fejlesztenek, például: helyezkedés, türelem, figyelem, fegyver típusok ismerete, reflex, álcázás stb..
Na ha egy olyan fiatal aki ilyen játékokon nőt fel és elég bátor is ahhoz, hogy háborúba menjen az erősebb, jobb katona lenne mint egy átlagos katona? Tehát azokkal szemben akik felnőttek, és már vitték is besorozni őket a katonaságba.
Persze egy idősebb hozzászóló nem tudom mennyire tudja átlátni a mai generációt.
És nem az a lényeg, hogy a mai férfiak nem mernének háborúba menni.
Ezt nem tudhatjuk, de a kérdés arra van HA háborúba menne az illető.
Nos en mindkét oldalt képviselem, 20 eve gamer, 15 éve katona.
És nem. Azonkivul hogy a jatekbol megtanulod a fegyver nevét, semmi pluszt nem ad.
Nem egy ujonc volt aki felturbozva a counter strike altal jelentkezett katonanak. Meg az alap kiképzést sem vegezte el...
Ezek a játékok sok mindent fejlesztenek, például: helyezkedés, türelem, figyelem, fegyver típusok ismerete, reflex, álcázás stb..
Türelem? Ne viccelj. Sok felkapott jateknak brutalisan toxikus a kozossege, tobbek kozt mert fingjuk sincs hogy mit jelent a türelem.
A tobbi is csak árkád jatekokban mukodik.
Nem az volt a kérdés, ráadásul túlzóan általánosít.
Mondhatnám, hogy a legtöbb idősebb már elhízva döglik otthon.
De ez nem igaz. Egy része biztosan de nem mondok ilyet mert nem mind ilyen.
Ha ezt így kijelenteném hülye lennék ezért nem teszem.
Örülök hogy mindenki csak a cs-t ismeri. :D
Jó a türelem nem feltétlen de aki a gép elött ül és várnia kell valamire neki már az is türelemnek számít mivel a játék nagyobbik része pörgősebb.
Vannak háborús játékok is amik hasznosabbak mint egy cs go.
Meg rengeteg más játék is fejleszt képességeket.
#21 vagyok.
Siman ki merem jelenteni hogy jatszodtam legalabb 1000 fele játékkal. Tehát nem csak Cs.
Es a valaszom meg mindig nem. Meg a szimulatorok sem!
Max az, ami a gép mellé meg egy teherautonyi kiegészítő kell. De azt földi halandok 99% csak jutubon lát.
Kérdeztem valamit és válaszoltál rá.
Mivel a saját szemszögödből nézed ezért mondtam dolgokat, hogy azt is átgondolt és ha úgy is ez a véleményed akkor jólvan elfogadom.
Ha kapsz egy másik szemléletet nem kell hisztizni csak válaszolj rá ha szeretnél.
Én nem azt mondom, hogy jobb katonák lennének a fiatalok, csak bizonyos területeken lehet fejlettebbek mint akkor amikor még nem volt semmi technológia és nem tudták a katonák átlátni előre a dolgokat és csak annyi volt a fejükbe hogy parancsot kell követni, erősnek kell lenni, és nem meghalni. Egy mai ember pár látja tv ben filmben mindenhol hogy miről van szó tehát más a mostani nézőpont szerintem mint régen.
Ennyi erővel mindenki aki vezetett 20 órát kocsis jatekokban, mehetne letenni a jogsit.
Meg azokat is elvagjak akik tanulnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!