Mostani fiatal férfiakból jobb katona lenne? Részleteztem
A fiatalabb korosztály régebb óta játszik katonás, lövöldözős játékokkal.
Ezek a játékok sok mindent fejlesztenek, például: helyezkedés, türelem, figyelem, fegyver típusok ismerete, reflex, álcázás stb..
Na ha egy olyan fiatal aki ilyen játékokon nőt fel és elég bátor is ahhoz, hogy háborúba menjen az erősebb, jobb katona lenne mint egy átlagos katona? Tehát azokkal szemben akik felnőttek, és már vitték is besorozni őket a katonaságba.
Persze egy idősebb hozzászóló nem tudom mennyire tudja átlátni a mai generációt.
És nem az a lényeg, hogy a mai férfiak nem mernének háborúba menni.
Ezt nem tudhatjuk, de a kérdés arra van HA háborúba menne az illető.

GYURCSÁNY!!4!!44!!négy
Te habzó szájú degenerált.
A kérdés nem feltétlen 10 en évekere értettem hanem inkább 18-30 ig.
Akik válaszolni szeretnének még azok ne reagáljanak a #12-es szövegére csak a kérdésemre köszi. :3

Rendszeresen nézek egy műsort a tv-ben, ahova sok fiatal jelentkezik, és az alkatukon látszik, hogy: elhízott, izomtalan, nagyon gyenge.
Tipikus mai generáció.
Akik nyernek a műsorban azok rendszeres sportolók, volt katonák, stb.
A 80-as években kicsit mással töltötték a fiatalok a szabadidejüket, rendszeresen eljártak szakkörökre, sportolni, versenyekre, stb.
Akkor mindez ingyenes volt, manapság ez már nagyon nem így van.
És a rendszerint csonka családban nevelkedő gyerkőc szülője ezeket képtelen finanszírozni.
Jól el lett bszva minden, sajnos.
46/f

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!