Öngyilkos küldetésben miért mennek bele?
Egy filmben volt, hogy külföldi katonák titkos küldetésre mentek Észak-koreába, de szinte öngyilkos küldetés volt, csak 1 tért vissza élve.
Ilyen létezik a valóságban is titokban amit a média nem említ, vagy csak filmben? Ha létezik miért vállalkoznak ilyenre ha tudják nem élik túl?
Elhivatottságból meghalni? Azért az szép...
De gondolom a valóságban nincs ilyen amit a filmben láttam.
Nem mindenki ugyanúgy gondolkozik, mint te vagy én.
Van, akinek élete magasztos beteljesítése, ha meghal az eszméiért - vagy olyan küldetésben vesz részt, amelyben meghalhat.
Gondolj a robbantásos öngyilkos merénylőkre. Nekik megéri ez a cél, még az életük feláldozása árán is.
Persze hogy van. Pl a második világháborús kamikazékról nem hallottál?
Egyszerűen olyan kötelességtudatuk van, vagy a cél amiért küzdenek többet jelent nekik mint a saját életük.
Láttam a filmet. De azt kifelejtetted, hogy elárulták őket, ezért kellett meghalniuk. Szó sem volt arról, hogy ne élve jöjjenek vissza.
És igen a valós életben is létezik ilyen. Szerintem nem egy nem kettő titkos küldetés van ilyen.
"De gondolom a valóságban nincs ilyen amit a filmben láttam."
Elég csak a kamikaze pilótákra gondolni, mint közismert alakulat a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!