Melyik Gta 3 küldetésben van checkpoint?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a Gta SA tartalmaz néhány ilyen küldetést, az utolsó end of the line is ilyen, hogy ha egy bizonyos részig eljutok benne és elrontom, nem kell teljesen az elejéről kezdeni, azt hiszem a tűzoltó üldözésnél van a checkpoint. A Gta LCS utolsó feladata is ilyen, ott a hajózós résznél van checkpoint. A Gta VCS is alkalmazza a checkpoint rendszert a hosszabb küldetéseknél. Érdekel, hogy a Gta 3 küldetései között vannak-e ilyenek, és ha igen akkor melyik küldetés ilyen.2020. júl. 7. 19:15
1/3 anonim válasza:
Tudtommal nincs ilyen küldetés. Amit elrontasz, kezdheted elölről.
2/3 anonim válasza:
Checkpoint eredetileg egyik részben se volt.
Az új verziók viszont már tartalmaznak, szerencsére.
3/3 A kérdező kommentje:
A San Andreas néhány küldetésében úgy tudtam az eredetiben is volt, azt hiszem trip skip a neve. Azoknál a küldetéseknél ahol sokat kell utazni legközelebb az kihagyható. Ilyen az ahol a vonatot sokáig kell követni, aztán megölni valakit. Az utolsó feladat azt hiszem három részre ia fel van osztva, az első az Big Smoke halála, a második a kijutás az égő épületből, a harmadik meg a továbbiak. A két stories epizódban is van néhány, illetve a Chinatown Wars egyik feladata ilyen, nem tudom melyik, valahol olvastam. A harmadik rész és a Vice City feladatairól nem találtam semmit ami bizonyítaná, hogy van ilyen, lehet az elsőnek igaza van és nincs.
2020. júl. 8. 06:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!