Miért vannak olyan emberek aki egész fizetés elverik még felmmilit is másfél hét alatt?
Figyelt kérdés
2020. szept. 20. 13:24
11/15 anonim válasza:
Azért, mert xyz személyiségzavarban szenvednek. Vagy milyen választ vársz? Vannak tények, amiket csak elfogadni tudsz, nem érdemes gondolkodni rajta. Vannak ennél rosszabb tulajdonságok is, pl. akik más pénzét szeretik elverni.
12/15 anonim válasza:
Miért vannak olyan emberek? Mert az emberek megszületnek, és sokféle személyiség születik. A sok lehetőségben pedig lesz olyan is, hogy pénz elverő emberek is létrejönnek. Mi ez a kérdés?
13/15 anonim válasza:
Mert megtehetik, mert nem gondolnak a jövőre, mert úgyis van belőle sok, mert nagyképűek, stb. Sok oka lehet.
14/15 anonim válasza:
"Miért vannak..."
Mert megszülettek. Az más kérdés, hogy miért verik el a pénzüket.
Talán mert a szüleik annak idején nem tanították meg őket gazdálkodni a pénzzel, és bele sem gondolnak, hogy ezt kellene tenni.
15/15 anonim válasza:
Kettő között van az egyensúly...
Én volt mikor kuporgattam, és volt mikor szórtam a pénzt.
A fő baj azzal van, hogy idehaza az átlagot nem fizetik meg.
És a kormány és tönkreteszi az áfával és a sok adójával.
És ki gazdagodik? Hát a Fidesz klán.
Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar. És egy szaros gázszerelő aki semmihez nem ért.
Csak a Fidesz minden pályázaton őt tették ki nyertesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!