Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak olyan emberek...

Miért vannak olyan emberek aki egész fizetés elverik még felmmilit is másfél hét alatt?

Figyelt kérdés
2020. szept. 20. 13:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert xyz személyiségzavarban szenvednek. Vagy milyen választ vársz? Vannak tények, amiket csak elfogadni tudsz, nem érdemes gondolkodni rajta. Vannak ennél rosszabb tulajdonságok is, pl. akik más pénzét szeretik elverni.
2020. szept. 20. 15:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Miért vannak olyan emberek? Mert az emberek megszületnek, és sokféle személyiség születik. A sok lehetőségben pedig lesz olyan is, hogy pénz elverő emberek is létrejönnek. Mi ez a kérdés?
2020. szept. 20. 16:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Mert megtehetik, mert nem gondolnak a jövőre, mert úgyis van belőle sok, mert nagyképűek, stb. Sok oka lehet.
2020. szept. 20. 18:55
 14/15 anonim ***** válasza:

"Miért vannak..."

Mert megszülettek. Az más kérdés, hogy miért verik el a pénzüket.

Talán mert a szüleik annak idején nem tanították meg őket gazdálkodni a pénzzel, és bele sem gondolnak, hogy ezt kellene tenni.

2020. okt. 17. 07:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Kettő között van az egyensúly...

Én volt mikor kuporgattam, és volt mikor szórtam a pénzt.

A fő baj azzal van, hogy idehaza az átlagot nem fizetik meg.

És a kormány és tönkreteszi az áfával és a sok adójával.

És ki gazdagodik? Hát a Fidesz klán.

Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar. És egy szaros gázszerelő aki semmihez nem ért.

Csak a Fidesz minden pályázaton őt tették ki nyertesnek.

2020. okt. 17. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!