Mit lehet kezdeni az alkalmenként, "rohamszerűen" rámtörő hipochondiával?
Ez nem hipohondira, hanem pánikbetegség.
Írass fel az orvossal egy minimális erősségű xanaxot, és ha ilyet érzel, be veszel egyet. Ne minden este, csak amikor felébredtél erre. Csodákra képes.
Aki ellenzi a xanaxot, és homeopátiás, vagy gyógynövényes szereket ajánl, az még nem érezte ezt igazán. Nekem volt. 16 éves koromban kezdődött, túl vagyok a harmincas koromon. 23 voltam, amikor egy orvos tanácsolta az orvosságot. Előtte párszor betaxiztam az ügyeletre, és párszor kihívtam az orvost magamra.
Nem lettem függő, és kb. havonta egy-két alkalommal van szükségem a Xanaxra, így pedig abszolút jól kezelem az egészet. Egy próbát neked is megér!
Hallucinációk alvási paralízis közben | crescendo
crescendo.hu › hallucinaciok-alvasparalizis-kozben
2006. okt. 5. - Nem feltétlenül járnak együtt a bénulással, sőt, néha az alvási ... érzékelése mellett gyakran fordulnak elő hallási hallucinációk is. ... ébren voltam,mondanom sem kell,hogy utána nem mertem aludni. ... Nekem is szokott néha lenni. ... hogy jön valaki ezér megprobáltam felülni de ugye nem tudtam..az egyik ...
11 misztikus dolog, ami alvás közben történhet veled | Kuffer
kuffer.hu › 11-misztikus-dolog-ami-alvas-kozben-torte...
2017. okt. 2. - Felébredsz az éjszaka közepén, s nem tudsz megmozdulni. Emellett ... jelenik meg, s ez lehet az egyik oka, hogy nem akarnak aludni. ... Általában azok az emberek, akik beszélnek álmukban, még csak nem is tudnak róla. ... A férfiak és a gyermekek körében fordul elő a legtöbbször, az oka pedig a stressz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!