Mit csináljanak a melegek a négy fal között?
Mindig hallom az "én nem ítélem el a b*zikat, de csinálják a négy fal között" mondatokat. És mindig elgondolkodom, hogy mégis mit kéne a négy fal között csinálni. Például ott a Pride, arra is elhangzik ez a mondat. Pedig az emberek nagy része nem hiányos öltözetben megy ki, csak nyilván ha valaki megbotránkoztató,akkor azt fogják lenyomni a médiában. És ilyenkor megy a négy fal közötti mondat. De mit csináljanak a négy fal között? Ha úgy nézzük a Pride egy békésebb tüntetés, de oda nem szexelni mennek az emberek, és nem azért "tüntetnek", hogy szexelhessenek az utcán. Nyilvánosan közösülni szerintem heteroként sem oké, normális embernek szexuális beállítottságtól független meg sem fordul a fejébe. Azzal meg szerintem semmi baj nincs, ha valaki kézen fogva megy a párjával, vagy megcsókolja úgy, hogy az még nem előjáték kategória. Viszont a melegeken emiatt ki szoktak akadni egyesek.
És akkor ebből jön a kérdés, hogy mit is kéne a melegeknek csinálni a négy fal között?
Szóval nem hiszel a tudományban, hisz a tudósok kutatásaira azt mondod, hogy fizetett publicisztikák.
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed, részemről lezártnak tekintett a vita, hiszen összeesküvés-elméletekről, melyekre bizonyíték nincs, csupán feltételezések, nem látom értelmét beszélni.
Ha javasolhatok valamit, a tudósok állításainak mérlegelése alapján alkoss véleményt, ne pedig a véleményedhez igazítsd azt, hogy hiszel-e nekik!
Minden jót neked a jövőben!
31
Csak a vak nem látja az összefüggéseket. Vita meg csak akkor lesz, lehet, ha az lmbt lobbi, meg a mögötte állók lelepleződnek, és megkezdődhet a cinkezetlen kutatás a témában.
Bizonyítékot NEM lehet, képtelenség úgy szolgáltatni, hogy BLOKKOLJÁK az lmbt érdekcsoportok a teóriák -feltételezések- vizsgálatát.
Ami egyelőre, ugye csak 4 fal mögött folyhat, visszatérve a kérdés helymeghatározásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!