Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljanak a melegek a...

Mit csináljanak a melegek a négy fal között?

Figyelt kérdés

Mindig hallom az "én nem ítélem el a b*zikat, de csinálják a négy fal között" mondatokat. És mindig elgondolkodom, hogy mégis mit kéne a négy fal között csinálni. Például ott a Pride, arra is elhangzik ez a mondat. Pedig az emberek nagy része nem hiányos öltözetben megy ki, csak nyilván ha valaki megbotránkoztató,akkor azt fogják lenyomni a médiában. És ilyenkor megy a négy fal közötti mondat. De mit csináljanak a négy fal között? Ha úgy nézzük a Pride egy békésebb tüntetés, de oda nem szexelni mennek az emberek, és nem azért "tüntetnek", hogy szexelhessenek az utcán. Nyilvánosan közösülni szerintem heteroként sem oké, normális embernek szexuális beállítottságtól független meg sem fordul a fejébe. Azzal meg szerintem semmi baj nincs, ha valaki kézen fogva megy a párjával, vagy megcsókolja úgy, hogy az még nem előjáték kategória. Viszont a melegeken emiatt ki szoktak akadni egyesek.

És akkor ebből jön a kérdés, hogy mit is kéne a melegeknek csinálni a négy fal között?

2020. aug. 26. 06:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
31%

Hűljenek le vagy akár ki is a 4 fal között;)

Erre van klíma s jégkocka meg fagyasztó is:DD

A 4 fal közt csinálják azt,amiért utcán megkövezik őket vagy otthon nem megy a divat vajon csak közönség előtt...

2020. aug. 26. 09:15
 12/32 anonim ***** válasza:
55%

Semmi bajom nincs a melegekkel meg mással sem,de én még mindig azt gondolom,hogy a szexuális beállítottság magánügy és igen is a négy fal közé való.

A heteroszexuálisok sem hirdetik,hogy heterók és nem vonulnak fel.

Szerintem a melegek maguknak provokálják ki a közutálatot.

2020. aug. 26. 09:52
 13/32 anonim ***** válasza:
Most komolyan el kellene magyarázni, hogyan működik a magyar nyelv?
2020. aug. 26. 12:33
 14/32 A kérdező kommentje:

A hetero felvonulásnak szerintem nem lenne létjogosultsága. Azért még senkit nem diszkrimináltak mert pusztán hetero, szabadon összeházasodhatnak meg ilyenek. De ha valaki nagyon fel akar vonulni csak mert hetero, akkor én azt mondom hajrá, még megyek is velük, ha nem az a szándék vele, hogy másokat figurázzanak ki. Igen a melegek között is vannak gyökerek, a heterok között is. Ennyi. Ne tiltsunk már be mindent egy-két kellemetlen ember miatt, ha a többség normális.

Én kis településen lakom, minden évben van lovas felvonulás. Minden évben elmegy a ház előtt és minden évben ott a sok lókaka. Mégsem megyek ki a hagyományörző lovas menetre ellentüntetbu, nem hisztizek hogy milyen felesleges magamutogató, ráadásul még közlekedni se lehet, meg ilyenek.... A Pride ugyan az, csak ott nincs kakával borítva az útvonal. Egy évben egy napba nem hal bele senki.

2020. aug. 26. 12:52
 15/32 anonim ***** válasza:
31%
Kedves kérdező,azért egy lovas felvonulást nem lehet összehasonlitani egy szexuális tartalmu rendezvényel.
2020. aug. 26. 13:09
 16/32 anonim ***** válasza:
19%
B@zdki a szex magánügy akármelyik szexualitás akár meleg akár heteró senki nem szereti amikor falják egymást az utszán a szex a 4 fal közé való de ha normális a megnyilvánulás akkor nincs miért bántani az embert
2020. aug. 26. 14:14
 17/32 A kérdező kommentje:

Hát pont ez az. Senki nem szexel nyilvános helyen, még a Prideon sem. Azt sem egy szexuális jellegű dolog. Van néhány egyed, aki túltolja és őket kiemeli a média.

A példának hozott lovas felvonuláson meg vannak random néző részegek is, akik boldog boldogtalanba belekötnek. És érdekes módon arra nem pörög rá senki, hogy például be kéne tiltani a lovas felvonulást, mert a részeg emberek is ott vannak...

2020. aug. 26. 14:26
 18/32 anonim ***** válasza:
29%
Húú kedves kérdező te nagyon azt várod,hogy megerősitsük,hogy igen is kell a pride,csak az a helyzet,hogy az emberek nagy részét még mindig felháboritja a pride ahelyett,hogy legyintenének rá.Te azt mondod,hogy a pride nem szexuális töltetű,pedig egyértelműen az,hisz nem egy ételt vagy italt reklámoztok hanem azt,hogy az azonos nemü emberek szexuálisan érintkezzenek.
2020. aug. 26. 14:42
 19/32 anonim ***** válasza:
68%
Amíg a meleg párok több mint fele átélt atrocitást amiatt, mert pl. kézenfogva sétált a párjával, igen, szükség van a Pride-ra.
2020. aug. 26. 16:45
 20/32 anonim ***** válasza:
21%
Szükség van a pridera? Igen? És szerinted mit fogtok elérni vele? Senki nem fogja attól elfogadni a melegeket mert gusztustalankodnak egy rohadt felvonuláson :D gondolkozz már ember. Semmi szükség a pridera. Ha nem lenne pride, kevesebb lenne a homofób is... Csak mondom
2020. aug. 26. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!