Ha lenne lehetőségetek visszamennétek a 90-es évek, vagy a 2000-es évek elejére, közepére?
Figyelt kérdés
Jobb volt nektek az az időszak?
Ha igen, miben volt másabb?
Vagy inkább a pokolba kívántátok azokat az időket.
2020. aug. 18. 13:12
31/36 anonim válasza:
30 hullanak körülötted az emberek. Véletlen?
32/36 anonim válasza:
31-es, egy bizonyos életkor után körülötted is hullani fognak. Hacsak nem te halsz meg elsőként.
33/36 anonim válasza:
32 Akinek 90-es, 2000-es évekbeli kedvesei voltak azok fiatal embereket ahhoz, hogy meghaljanak.
Egy bizonyos korban is. Aki meg ms halálát várja, az a magáét tapasztalja meg.Először.
34/36 anonim válasza:
az írja jól, aki azt mondja, hogy zűrös időszak volt. nagyon az volt. a mostani romantikázó fiatalok az amerikai 90-es évekbe vágynak. itthon egy normális szórakozóhely nem volt. csak a diszkók amiket a maffia üzemeltetett, meg a kocsmák tele alkeszokkal. egy-két helyre lehetett menni, de közel sem volt olyan jó, mint most. nem volt az a hangulat. lepukkantság volt. maffia volt, védelmi pénzek voltak. vadkapitalizmus volt. leszámolások voltak. nem éreztem magam biztonságban. alig volt az embereknek pénze, a legtöbbnek. a diákoknak szinte semmi, a 90%-uknak. a diákmunka nem volt olyan,mint most. alig volt valami, de ha volt, az is alig fizetett és fizikai munka volt. nem lehetett pénzhez jutni, ha a szülők nem adtak. azért mennék vissza, hogy bizonyos helyzetekben más döntéseket hozzak, mint amiket hoztam. de abba a világba nem vágyom vissza.
35/36 anonim válasza:
Nekem jobb volt, mert én 2001-ben születtem 😂
36/36 anonim válasza:
Simán visszamennék,1990-91 ebben a tanévben voltan nyolcadikos és a pályaválasztástól kezdve mindent másként csinálnék.
Persze a mostani eszemet is vinném🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!