Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha lenne lehetőségetek visszam...

Ha lenne lehetőségetek visszamennétek a 90-es évek, vagy a 2000-es évek elejére, közepére?

Figyelt kérdés

Jobb volt nektek az az időszak?

Ha igen, miben volt másabb?

Vagy inkább a pokolba kívántátok azokat az időket.

2020. aug. 18. 13:12
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
91%

'90-es évek közepére csak azért mennék vissza, hogy más szakmát, pályát válasszak, a 2000-res évek elejére meg azért, hogy pofán vágjam magam, ha hitelt akarok felvenni.

Egyébként nem igazán, 2000 előtt még nem csinálhattam azt, amit akarok (k.k.), 2000 után meg már ment a nagybetűs élet és a meló, szóval nem csinálnám meg újra.

2020. aug. 18. 13:52
 12/36 anonim ***** válasza:
71%
Örülök, hogy akkor voltam fiatal. Most 39 éves vagyok és gyerekem van, így akkor sem bulizhatnék egyfolytában ha a kilencvenes években lennénk, úgyhogy teljesen mindegy. De annak nagyon örülök, hogy nem most vagyok tizenéves, a korona se vicces és alapból is unalmasnak tűnik ez a mostani korszak.
2020. aug. 18. 13:55
 13/36 anonim ***** válasza:
50%
91-ben szulettem, szoval gyerek voltam akkoriban, igazabol elmegy, de felnottkent nem eltem volna, szerintem meg epphogy akkoriban volt unalmas az elet, epphogy csak bejott az internet, a technologia minden teruleten fejletlen volt, most meg azt nezzuk, hol vasaroljunk okosotthon rendszert az uj lakasba + robotkutyakat keresgelek, mert igazi allatot nem akarok bentre, aztan ott a millio fele modern haztartasi gep, berendezes stb amivel egyszerubbe teszed az otthoni teendoidet. Ha lenne eleg penzem, onvezeto autot vehetnek. Igazabol en inkabb kesobb elnek szivesen, mert azert most is eleg fejletlen meg minden. De a 90-es eveknel mindenkepp jobb a helyzet.
2020. aug. 18. 14:13
 14/36 anonim ***** válasza:
63%
13 ezen nagyon nevettem, lehet neked felesleges is lenne magyarázni, hogy, mennyivel szórakoztatóbb az offline világ. Ma meg annyi a nagy szám, hogy robotkutya, meg minél okosabb mosógép :) Tényleg jókor születtem, 81-ben.
2020. aug. 18. 14:20
 15/36 anonim ***** válasza:
89%
Én 96-os születésű vagyok, sok mindenre emlékszem a 2000-es évek elejéből, nekem jó időszak volt, szívesen újraélném azokat az éveket. :)
2020. aug. 18. 14:21
 16/36 anonim ***** válasza:
33%

14 Sokaig offline eltem, sokat olvastam, rajzoltam, kulonorakra jartam gyerekkent, a baratainkkal maszkaltunk, parkban jatszottunk, stb. Nekem akkor is jobban tetszik a jelenlegi kor, mint az akkori.

A barataimnal jelenleg is eloben tartom a kapcsolatot, mindenkivel szivesebben talalkozom es szervezek valami programot, amikor csak lehet, de nyilvan ebben semmilyen szinten nem gatol az, hogy minden mas teren tudom modernizalni a magam koruli kornyezetet. Attol meg, mert tudunk csevegni online, ez az egyetlen dolog amivel nem elunk rendszeresen, csak amikor megbeszeljuk, hogy mikor talalkozzunk, illetve mi legyen a program, amit szinten joval egyszerubb megnezni az interneten 5 perc alatt, hogy van-e arra a napra barhol a kozelben valami erdekes, ha magunktol nincs otletunk :)

2020. aug. 18. 14:32
 17/36 anonim ***** válasza:
61%
Visszamennék a kétezres évek USA-jába.
2020. aug. 18. 14:37
 18/36 anonim ***** válasza:
63%
Visszamennék. Nekem az a világ milliószor korrektebb, józanabb és igazságosabb volt. Anyagilag meg értékrendileg is.
2020. aug. 18. 14:41
 19/36 anonim ***** válasza:
78%
Visszamennék a kilencvenes évek elejére, és kivándorolnék valahova, ahol jobb az élet.
2020. aug. 18. 16:14
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
A '90-esbe simán visszamennék, mert szerettem azt az időszakot. Akkor egy sor új dologgal találkozhatott az ember: fejlődés, számítástechnika, autók, technikai dolgok, és a zenei újdonságok. Volt negatív is: maffiaháborúk, robbantgatások, politikai változások.
2020. aug. 18. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!