Ha lenne lehetőségetek visszamennétek a 90-es évek, vagy a 2000-es évek elejére, közepére?
Jobb volt nektek az az időszak?
Ha igen, miben volt másabb?
Vagy inkább a pokolba kívántátok azokat az időket.
'90-es évek közepére csak azért mennék vissza, hogy más szakmát, pályát válasszak, a 2000-res évek elejére meg azért, hogy pofán vágjam magam, ha hitelt akarok felvenni.
Egyébként nem igazán, 2000 előtt még nem csinálhattam azt, amit akarok (k.k.), 2000 után meg már ment a nagybetűs élet és a meló, szóval nem csinálnám meg újra.
14 Sokaig offline eltem, sokat olvastam, rajzoltam, kulonorakra jartam gyerekkent, a baratainkkal maszkaltunk, parkban jatszottunk, stb. Nekem akkor is jobban tetszik a jelenlegi kor, mint az akkori.
A barataimnal jelenleg is eloben tartom a kapcsolatot, mindenkivel szivesebben talalkozom es szervezek valami programot, amikor csak lehet, de nyilvan ebben semmilyen szinten nem gatol az, hogy minden mas teren tudom modernizalni a magam koruli kornyezetet. Attol meg, mert tudunk csevegni online, ez az egyetlen dolog amivel nem elunk rendszeresen, csak amikor megbeszeljuk, hogy mikor talalkozzunk, illetve mi legyen a program, amit szinten joval egyszerubb megnezni az interneten 5 perc alatt, hogy van-e arra a napra barhol a kozelben valami erdekes, ha magunktol nincs otletunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!