A mai embereknek rossz az ízlése, vagy én nem haladtam a korral, és én vagyok különc?
Ma is akadnak jók igen.. Írtam is :) De őszinte leszek, 2010 óta talán 5 van, amit azóta is hallgatok! Míg régen teszem azt, 10 bol 8 volt jó, addig ma talán 10 bol 1, de ez saját velemény!
Csak igazából ott vannak a rapp zenék, sosem értettem, hogy abban mi a jó, mikor egy ember gyorsan pofazik, és mond valami jó karomkodos szöveget.. És a legnagyobb baj, hogy ez a minőség mára, meg az ilyesmik :) mai zenék full érdektelenek számomra, semmi varázs nincs bennük. Tucat zenének tartom őket.. Velem lehet a baj :(
Egyénenként eltérő, mindenkinek más az ízlése.
Pl se a Beach Boys-t, se a Fancy-t nem ismerem, de DJ Snake és Lil G nevei is ismeretlenek.
Minden téren (könyvek, filmek, zenék) nyitott vagyok, mert nem a keletkezési idejük számít, hanem a minőségük. Régen is voltak rossz dolgok, és most is vannak jók, és persze fordítva.
Pl. az egyik kedvenc dalom jelenleg a 20-as években keletkezett, de a legtöbb banda, akit rendszeresen hallgatok, 1985 után alakult. Könyvek terén ugyanez. Most egy 1890-ben íródott könyvet olvasok, de tegnap vettem egy olyat, ami tavaly jelent meg.
Filmekbe ne is kezdjek bele, eleve érdekel a készítésük, ezért minden korszakból és műfajból nézek.
Nincs veled baj, és azokkal sincs, akik mást szeretnek, mint te.
18/L
Én 18/F
Amúgy sorry, a fogalmazásért, kB 10 éves szinten írtam :( de épp az előbb csesztek fel megint :D
Szerintem ez nem teljesen igaz. A retró rádiót például rengetegen hallgatják, köztük fiatalok is. Az említett Queen például örökzöld, szerintem.
Egyébként meg ízlések és pofonok. Én szeretem a retró zenéket, de elfogadom, ha valaki nem.
Én is így vagyok vele hogy a régebbi zenéket jobban szeretem (Queen, The Rolling Stones, The Stone Roses, Depeche Mode, The Beatles,Led Zeppelin stb). Hébe-hóba megnézem youtube-on a felkapott zenéket vagy spotify-on a top 50-et és nagy részük a hallgathatatlan kategóriába tartokik. Úgy látszik manapság erre van igény.
21/L
Na igen, de a queen is azért lett most megint ennyire felkapott, mert tavaly jött a rhapsody film :D nézd csak meg a kommentek nagyrészét a queen videók alatt.. Az összes max 1 éves vagy pár hónapos :) Persze az előtt is sokan hallgatták, de max az idősebb korosztaly főként :) (szerintem).
Nekem hiányozik az a világ, ami régen volt :D én tuti abban a korban élnék, mikor még rendes üvegben volt a tej, vagy haverokkal alamondasosan nézni a klasszikusokat, vagy menni a tékába, vagy eppen tekerni vissza a kazettakat :)
Nekem meg mr Busta a kedvencem ő kimondja amit én gondolok és amit már átéltem az szornyű, csomó rapp bajnolságon megaláztak imstán aláztak, hogy kutya vagyok meg gyász.
21 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!