Ha lenne lehetőségetek visszamennétek a 90-es évek, vagy a 2000-es évek elejére, közepére?
Jobb volt nektek az az időszak?
Ha igen, miben volt másabb?
Vagy inkább a pokolba kívántátok azokat az időket.
Kicsit off, de aki kicsit újra akarja élni a huszadik század végét, látogasson el Becsky András csatornájára: https://www.youtube.com/channel/UCx0CoX1gaTi9ShgU9kJ-ePQ
Inkább a tömegközlekedés van fókuszban, de rengeteg videó van a korszakból. Lerohasztott Ganz gyártól kezdve régi motorvonatokon át mindenféle építkezésekig. Szerintem nagyon érdekes, nekem 2000-esként legalábbis.
Én nagyon örülök annak, hogy '80-ban születtem.
Ezt említették az egyik válaszomban, szétlopták az országot. Pl milyen dolog az már, hogy a fogyasztóvédelem német fennhatóság alá került.. elmennek a francba...
Modern gyarmattá varázsoltak minket, függetlenül az átkos kor nehézségeitől, az ország teljesen önállótlan lett!
Rosszul alszik a német Brüsszelben, Magyarországnak annyi.
És ezért utálom az egész EU-t, pofáznak a szabadságról, egyenjogúságról, miközben Orbán rezsimjét hagyják, mert mi szolgáltatjuk a dagi belgáknak/németeknek/franciáknak az olcsó munkaerőt!
Míg Franciaország a régi gyarmatai bevételének 85%-át lenyúlja!
ezt említettem*
Elírtam, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!