Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Találkoztál már olyan nővel...

Találkoztál már olyan nővel aki büdös? Akár a hónalja, akár a nemiszerve?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi! Tapasztaltatok már ilyesmit?

2020. aug. 16. 19:47
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
0%
De finom lehet, jó lehet ha büdös, szeretném.
2020. aug. 16. 22:07
 42/52 anonim ***** válasza:
71%

A p.naszag az olyan mintha halpiacon jarnal.

A faszszag meg mintha hentesboltban.

2020. aug. 17. 00:05
 43/52 anonim ***** válasza:
100%
És az meg már milyen, ami kb 1 éve volt fönn a neten, hogy az Árpád hidi aluljáróban egy járókelő férfi leszopta az ott fekvő haléktalant, aki lehet hogy már hetek óta nem fürdött. Ott akkor milyen szag lehetett. Na de komolyra fordítva a szót, a nemi szerveknek sajnos szaguk van, kinek erősebb, kinek enyhébb. Sajnos ezt elkell viselni, így alakította az élet, de megfelelő tisztálkodással sokat lehet javítani a dolgon.
2020. aug. 17. 11:19
 44/52 anonim ***** válasza:
25%

Persze, rengeteg büdös nő van. Pedig nagyon igényesnek adják el magukat.

Szerencsére a mostani bnőm nagyon odafigyel. Viszont...

simán kényeztet orálisan, pl. nap végen fürdés előtt, én sem értem... de valamiért szereti.

2020. aug. 17. 19:28
 45/52 anonim ***** válasza:
28%
Há olyanna még nem, de olyan nővel aki büdösset szarik, olyanna mán igen. Utána 15 percig egy kézmosást is csak visszatartott levegővel lehetett elviselni a mosdóba. Imádtam.
2020. aug. 20. 15:54
 46/52 anonim ***** válasza:
72%
Én nő vagyok, más nők p**ájával nem érintkeztem közelről, szóval olyasféle szagot nem éreztem rajtuk. Brutális izzadtságszagot már igen.
2020. okt. 26. 14:53
 47/52 anonim ***** válasza:
68%

Mikor depresszios voltam, a masodik nap volt szagom, a harmadik nap volt budos. Otthon pizsamaban persze. De meg depressziosan is eszrevettem magamon es utaltam.

Viszont ismerek olyan csajt, akinek feloltozve is minden testresze erosen buzlik, rengeteg smink es kolni hozza, meg kioltozes. Utana pedig sirva meseli, hogy elso randibol sosem volt masik. Ez a lany konkretan nem mosdik valami surun, hozza sznob, tarsasagba jar, sajat furdoszobaja van. Nem is depresszios, de valami nem stimmel. Leepitettem mint baratot, epp a szag miatt.

2020. okt. 26. 16:23
 48/52 anonim ***** válasza:
84%
Viszont mint a szagok nagy ismeroje, azt is tudom, hogy a tengeri hal fogyasztasatol tenyleg halszagu a vizelet, ettol a nemiszerv is. Indiai eteltol tenyleg curryszagu a vizelet. Na de szex vagy kozelseg eseten nem varnek, hogy 24 ora teljen el mosdasig. Bide helyett egy seggmosas nem akkora kunszt.
2020. okt. 26. 16:27
 49/52 anonim ***** válasza:
87%
Egy idős 50+os kolléganőm. Nem használ deót, ezért munka végére csípős szaga van. Pedig a ruhái tiszták, haja is rendben van. Csak erre nem ad.
2020. okt. 27. 08:31
 50/52 anonim ***** válasza:
74%

Én nem találkoztam olyannal akinek büdös lenne,bár szex közben előfordultak illatok.

Olyannal viszont találkoztam akinek a szája volt büdös,majd felfordult a gyomrom,amikor megéreztem a lehelletét!

2020. okt. 30. 07:00
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!