#26 neked az az egyetlen bajod, hogy a te pinádban nincsen nyakig valaki. akarod, hogy segítsek?
2020. aug. 16. 21:09
32/52 Metionin válasza:
30-az szerintem nem igazán szagolt még halat. Van betegség, aminek a hivatalos tünete a halszagú folyás. Konkrétan a mintavételi csőből kiérződik, köze nincs egy fürdés előtti szaghoz. Ok nélkül nem produkál a cucc halszagot, max bepállott büdöset de az tök más.
2020. aug. 16. 21:13
33/52 A kérdező kommentje:
Férfin is éreztetek már hasonlót?
2020. aug. 16. 21:24
34/52 anonim válasza:
31: köszönöm, de más rendszeresen megteszi. És legalább nem nyalatok vele fertőt, ahogy egyesek veled. Halszagú szájjal én is ilyen morci lennék. :)
33: hogyne... Lásd túró.
2020. aug. 16. 21:29
35/52 anonim válasza:
"Férfin is éreztetek már hasonlót?"
"33: hogyne... Lásd túró."
Fúj, 34, ezek szerint te meg túrós fas.zt szopsz? És még te mondod másokra hogy halszagú pinát nyalnak? :DD
2020. aug. 16. 21:32
36/52 anonim válasza:
#34 Úgy látom a végére összehozunk egy jó kis harcsapaprikást túróscsuszával. Kedvencem!
2020. aug. 16. 21:38
37/52 anonim válasza:
35: hány fogyatékos van ezen az oldalon szövegértési problémákal? :D Hol álmodtad, hogy a számba veszem, öregem? Lehet, hogy te vágysz rá, csak a haverod nem engedi, de könyörgöm, mindenki tisztában van a túrós farok fogalmával...
2020. aug. 16. 21:40
38/52 anonim válasza:
4-6os villamos
Csöves ürge elővette a faszát
Turhás rottyad fsz szag és pállott here.
Menekültünk a villamosról
Amúgy férfiaknál van jellegzetes here alatti szag
Amire van krém és púder ami vásárolható nézzetek utánna nyugodtan. Természetes szag de ha valakinek kellemetlen lehet megoldást jelent
38: verd ki, attól megnyugszol. További szép estét, mr toxikus :)
2020. aug. 16. 21:56
40/52 anonim válasza:
Boltban a pénztárnál álltam, páran voltak még előttem. Már akkor éreztem a brutális szagot. Azt hittem az előttem levő. De mikor mentem fizetni, akkor csapott meg szag jobban. Hát a fiatal pénztáros csaj volt. Életemben nem éreztem ilyen szagot még, szerintem izzadság, mosdatlan nemiszerv szag volt. Még órákkal később is csavarta az orrom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!