Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit vennél, ha Bill Gates...

Mit vennél, ha Bill Gates kölcsönadná neked a kártyáját?

Figyelt kérdés

2020. aug. 16. 09:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Cégeket vennék meg szerintem elsö körben.

Aztàn àllami földeket talàn.

Aztàn embereket mindezeket kezelni.

Tanàcsadokat.

Aztàn talàn külföldi befolyàsra is gyurnék, ha làtnék benne ràciot.

Aztàn kezembe vennék iparàgakat.

A nemes célokra is forditanék. Nonprofit szervezetek, alapitvànyok, tàmogatasok.

A politikàba szerintem nem folynék bele.

Az önmegvalositàs az még kérdéses, hogy a pénzen hatalmon kivül valojàban mit is akarnék azzal megvalositani, ha lenne korlatlan vagyonom es befolyàsom sokmindenre.

A jobbà tenni a tarsadalmat, vilàgot, nem erzem hivatàsomnak feladatomnak valahogy.de persze pusztitani sem azt.

2020. aug. 16. 10:11
 12/21 anonim válasza:
100%

Mit vennék?

Először is egy mély levegőt vennék, majd egy nyilatkozatot Bill Gates-től (kéttanúval is aláíratva), de lehet közjegyző előtt intézném, hogy a kártyája az ő beleegyezésével került hozzám.

Ezután meghívnám Bill Gatest egy sörre mivel igencsak megszomjaztam a váratlan ajánlattól.

Aztán, hogy mit vennék fogalmam sincs, mivel mindenem megvan, de valamit biztos kitalálnék.

Pl.: vehetnék egy új sezlonyt mert a mostanit már kissé kifeküdtem.

13/21 anonim ***** válasza:
*Valojaban a kartyaja csak az alaphoz kellene a többi beforogna magatol.
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Lakásokat, házakat jó helyeken, amiket utána ki tudnék adni. Illetve lenne egy, ahol én laknék, de nem lenne fényűző, inkább csak olyan lenne, amit akkor is fenn tudnék tartani, ha a többi lakásom bérbeadása bebukik. Aztán ha jól menne minden, akkor majd felújítanám úgyis, saját pénzből
2020. aug. 16. 11:12
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Törleszteném a hitelemet, vennék egy csúcs számítógépet, meg egy lakást, vagy esetleg kettőt.
2020. aug. 16. 11:27
 16/21 anonim válasza:
windóz 98
2020. aug. 16. 12:15
 17/21 A kérdező kommentje:
De kapzsik vagytok 😂😂 én csak olyanra gondoltam, hogy odaadja vegyél neki egy doboz cigit meg magadnak valamit. nem egy hétre adja oda :D
2020. aug. 16. 13:11
 18/21 anonim ***** válasza:
21%

agresszív kismalac válasza:

Nem dohányzom! Nem kell a vacak kártyád!

2020. aug. 16. 13:32
 19/21 anonim válasza:
3%
Mi vagy te, csicska, akit egy gazdag f@szi csak úgy leküldhet cigiért meg gyufáért?
2020. aug. 16. 17:58
 20/21 anonim ***** válasza:
79%
Köszönöm nem kérek az ördög pénzéből!
2020. aug. 17. 07:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!