Miért ellenőrizte a ''volt" háziorvosom a jogviszonyomat?
Figyelt kérdés
2024.07.29-ota jöttem el tőle. Azonban ügyfélkapun láttam hogy 2024. 11.07-én és 2024. 12. 19-én is ''ellenorizte" a jogviszonyomat. Ez furcsa de miért? Már nem hozzaja tartozomtegnapelőtt 15:44
1/5 anonim válasza:
megszokott eljárás, hogy X időközönként ellenőrzik a betegeiket az orvosok. Nem mindenki jár rendszeresen orvoshoz, van aki 5-10 évente egyszer-egyszer vagy még ennyire gyakran sem megy el, így időnként kiszűrik őket egy lekérdezéssel, hogy egyáltalán léteznek-e.
Arra számítanál, hogy a távozással törlődtél az ő nyilvántartásaiból, de mintha még mindig ott lennél eszerint. Ezt tőle kellene megkérdezni.
2/5 A kérdező kommentje:
Eddig már 2X ellenőrizte jogviszonyomat
tegnapelőtt 16:16
3/5 anonim válasza:
Mivel már nem hozzá tartoztálakk e, nem normális. De az is lehet, hogy csak a 2024-es év lezárásához vagy elszámoláshoz kellett neki megnézni, hogy pl mikor léptél ki, volt-e akkor érvényes jogviszonyod. Most, hogy lezárult ez az év, ügyfélkapun " letilthatod" őt.
4/5 A kérdező kommentje:
Már 2x megnézte! Ma néztem tegnap is megnézte ez a harmadik. Fura
tegnapelőtt 17:55
5/5 anonim válasza:
Minden orvos- beteg találkozáskor ellenőrizni kell. Nem voltál valahol ezekben az időpontokban rendelésen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!