Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok egy ilyen férfiről?

Mit gondoltok egy ilyen férfiről?

Figyelt kérdés
32 éves vagyok. Sose volt még párkapcsolatom, pedig nagyon régóta próbálkozok. Személyes baráti kapcsolataim sincsenek, csak interneten akik távol élnek, így nem tudok találkozni velük, az egész megyében nincs senki. Ápolt és igényes vagyok, nem vagyok túlsúlyos, átlagos a kinézetem, egyesek szerint jóképű vagyok. A barátaim szerint jó a személyiségem, kedves, humoros és kreatív vagyok. Ennek ellenére mégsem tudok kapcsolatokat kialakítani. Nem tudom, hogy velem van-e a gond vagy mással. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy iskolában sokáig zaklattak. Emiatt önbizalomhiányos és zárkózott lettem (ismerkedésnél ezeket nem említem, próbálok magabiztos lenni). Introvertált vagyok, nem kedvelem a hangos és zsúfolt helyeket, viszont kissebb társasággal szívesen kimozdulnék, részt vennék programokon. A gond az, hogy mivel nincsenek személyes kapcsolataim, így csak interneten tudok ismerkedni. De sajnos nem igazán megy. Sokszor próbálkoztam már barátokat, barátnőt találni. Rengeteg normális bemutatkozásra és privát üzenetre se jött válasz. Próbálok rájönni a probléma forrására mert eléggé magányos vagyok és szeretnék változtatni ezen. Ezért tettem fel a kérdést hogy így ismeretlenként mit gondoltok egy ilyen férfiról? Mi az amiért azt mondanátok, hogy nem érdekes, vagy nem szívesen ismerkedek vele?
tegnapelőtt 09:26
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

A probléma forrása hogy ezer van belőled. Ha barátnő kell, akkor amelyik szeretne leakaszt egy hozzád hasonlót a polcról. Ha baráti társaság kell, ahhoz meg nem társkeresőzni kell a neten hanem el kell járni hobbit szerezni és ott ismerkedni.

N+1 magányos 30 éves srác vagy. Ennyi. Fel lehetne karolni ha valaki nagyon jó arc akar lenni. De rajtad kívül olvassa most a válaszomat és sértődötten lepontoz húsz másik.

tegnapelőtt 09:29
 2/7 A kérdező kommentje:

Sajnos olyan hobbim van amivel nem igazán tudok ismerkedni, mert ezek inkább magányos hobbik. Én felpontoztalak mert normális választ adtál 😊

Magányos vagyok de nem megkeseredett. Elfogadom az epítő jellegű kritikát, próbálok változtatni magamon

tegnapelőtt 09:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Minden hobbi lehet egy beszélgetés alapja. Mivel foglalkozol a szabadidődben?

Mit dolgozol? Gondolom az is home office lehet, ha ennyire nem mozdulsz ki.

Milyen nőt keresel? Lehet túl időseket, túl fiatalokat?

tegnapelőtt 09:45
 4/7 A kérdező kommentje:
3d modellezés éa animációkészítés a hobbim. Jelenleg 12 órás vagyonőrként dolgozok, nincs túl sok szabadidőm, majd később váltok. Főleg fiatalabbakat keresek, de nem zavar ha kicsit idősebb. De ami fontos lenne az a személyisége. Most lehet hülyén hamgzik, de olyan barátnőt szeretnék aki egyben a legjobb barátom is lenne. Hasonló érdeklődési körökkel
tegnapelőtt 10:09
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
Kimozdulós hobbit keress, például túrázás.
tegnapelőtt 11:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Sajna mostanában nem érek rá a meló meg otthoni dolgok miatt, de mindenképpen kipróbálom
tegnapelőtt 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:
20%

"Jelenleg 12 órás vagyonőrként dolgozok"

Az szar, mert igy nem lesz geomaxxing.

40F truecel

tegnapelőtt 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!