Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mire gondoltok, ha megláttok...

Mire gondoltok, ha megláttok valakin tape-t /kineziológiai szalagot?

Figyelt kérdés

Nekem mindkét térdemen van (nem állandóan) és mivel meleg van, a rövidnadrág/ szoknya mellett elég szépen látszódik. Ma viszont egy hapi úgy bámulta, hogy majdnem nekiment egy lámpának.. egy rakat 10 év körüli gyerek meg menőzni próbált és odakiabált, hogy milyen jól néz ki a lábam (kicsit alpáribban)..

Nincs róla képem, de nagyjából így néz ki az enyém is:

lh3.googleusercontent.com/proxy/2_nZ8K2uch0Wdd5XMVwx_GdpkqYX34hEH4CSD2nx7hNbCT_XEGlYuXNNX9petQ5aV3iQQsMO1qDEdA8Vu8e92tGp-fZqoy6IrwfwPRHfevq0AYpD9iafUiI

És ebből kiindulva kíváncsi vagyok, hogy ti mire gondoltok, amikor ilyent láttok valakin?

(nem "menőzésből, divatozásból" van rajtam, sajnos térd gondjaim vannak)

19/L

2020. aug. 13. 17:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem gondolnék, olyan mint a térdszorító.

"a gyógytornászat egy büfé-ruhatár szak"

?????

Apám, a párom és még nem egy közeli ismerősünk is a gyógytornásznak köszönheti, hogy felnőttként újra sikerült JÁRNIA. Ha ez ruhatár szak, akkor minden az....

2020. aug. 14. 09:12
 12/14 anonim ***** válasza:
27%
Kedves utolsó. Sajnos 10 végző hallgatóból 2 ha olyan lesz jó esetben, mint akikkel a rokonaid találkoztak. A többi megy edzőterembe ugrálni, meg wellness fürdőbe. Alapvetően ez is egy plázacica szak ma már sajnos.
2020. aug. 14. 16:40
 13/14 anonim ***** válasza:
21%
A félhülye kineziotape-es liba aki a színnel jött még a jobbak közé való volt, mert legalább kórházi munkát végzett.
2020. aug. 14. 16:42
 14/14 anonim ***** válasza:
24%

"A többi megy edzőterembe ugrálni, meg wellness fürdőbe."

De gondolom jobb is így.

2020. aug. 16. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!