Mire gondoltok, ha megláttok valakin tape-t /kineziológiai szalagot?
Nekem mindkét térdemen van (nem állandóan) és mivel meleg van, a rövidnadrág/ szoknya mellett elég szépen látszódik. Ma viszont egy hapi úgy bámulta, hogy majdnem nekiment egy lámpának.. egy rakat 10 év körüli gyerek meg menőzni próbált és odakiabált, hogy milyen jól néz ki a lábam (kicsit alpáribban)..
Nincs róla képem, de nagyjából így néz ki az enyém is:
lh3.googleusercontent.com/proxy/2_nZ8K2uch0Wdd5XMVwx_GdpkqYX34hEH4CSD2nx7hNbCT_XEGlYuXNNX9petQ5aV3iQQsMO1qDEdA8Vu8e92tGp-fZqoy6IrwfwPRHfevq0AYpD9iafUiI
És ebből kiindulva kíváncsi vagyok, hogy ti mire gondoltok, amikor ilyent láttok valakin?
(nem "menőzésből, divatozásból" van rajtam, sajnos térd gondjaim vannak)
19/L
Ostobaság. Azt.
Mint ahogy a piros cérna is csuklón, bokán stb.
Szerintem a #3 és #5 nem tudja, mi ez, csak meglátta a címben, hogy kineziológia, és arra gondolt, hogy akkor ez biztos valami mágikusnak hazudott cucc.
Én tudom, mire való, ez nem valami mágikus cucc, szóval ugyanazt gondolnám, mintha térdszorítót vagy más hasonlót viselne az illető, vagy be lenne fáslizva a lába. Még ha azért van is egy kis vita, hogy ez most placebo vagy tényleg hat.
"a kék a színe miatt (!) gyulladáscsökkentő hatású"
Eszem megáll... Remélem, azért ilyeneket a gyógytornászok többsége nem vesz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!