Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Coach, Kineziológus, Pszichote...

Coach, Kineziológus, Pszichoterapeuta, Klinikai szakpszichológus. Voltál valamelyiknél?

Figyelt kérdés

Segít? Hogyan segít?

Hogy kezditek? Elmondod mi a gond, vagy tesztet is ad, hogy rejtettebb, általad meg nem fogalmazott problémák is feljöjjenek?

Nekem azt hiszen több gondom van és nem akarom a gondjaim felét lefelejteni. Vagy ő rájön úgyis?

Önbizalom hiány, önértékelési gondok, gátak amiktől nem tudok/ nem merek kiteljesedni, munkában minden helyen előjövő gondok: nem tudom hogy oldjak meg feladatokat. Vagy tudom, de nem merem.

Döntésképtelenség. Mindig mások véleménye szerint cselekszem.

2018. dec. 2. 06:58
 1/4 A kérdező kommentje:

Melyikhez lenne jobb fordulnom? Vajon hány alkalom kell?

Mennyibe kerül egy alkalom? Kb 13 ezer?

2018. dec. 2. 07:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Coach-nál voltam: szerencsére volt olyan dolog, amiben segített. Kérdezéssel, de a megoldást nekem kell megtalálnom, kialakítanom. "Elmondod mi a gond", majd egyre jobban előkerülnek a megoldások, gátló tényezők, stb.-k. De ő NEM a régmúlttal foglalkozik. Egy jó coach rájön sokdologra, azonban ha kiderül, hogy "itt" másról is van szó, akkor a megfelelő irányba (pl.: pszichológus) kell, hogy terelje az egyént, így ott megszakad a folyamat.

Amiket leírtál, ezekben valószínűleg egy jó coach is tud jól segíteni:).

2018. dec. 2. 07:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Ciki ha jegyzetelek közben?

Vagy olyan, hogy nem fogom elfelejteni?

2018. dec. 2. 07:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ciki jegyzetelni, sőt javasolt.

(A tüneteid alapján neked egy Hellinger-féle családállítás segítene.)

2018. dec. 2. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!