Coach, Kineziológus, Pszichoterapeuta, Klinikai szakpszichológus. Voltál valamelyiknél?
Segít? Hogyan segít?
Hogy kezditek? Elmondod mi a gond, vagy tesztet is ad, hogy rejtettebb, általad meg nem fogalmazott problémák is feljöjjenek?
Nekem azt hiszen több gondom van és nem akarom a gondjaim felét lefelejteni. Vagy ő rájön úgyis?
Önbizalom hiány, önértékelési gondok, gátak amiktől nem tudok/ nem merek kiteljesedni, munkában minden helyen előjövő gondok: nem tudom hogy oldjak meg feladatokat. Vagy tudom, de nem merem.
Döntésképtelenség. Mindig mások véleménye szerint cselekszem.
Melyikhez lenne jobb fordulnom? Vajon hány alkalom kell?
Mennyibe kerül egy alkalom? Kb 13 ezer?
Coach-nál voltam: szerencsére volt olyan dolog, amiben segített. Kérdezéssel, de a megoldást nekem kell megtalálnom, kialakítanom. "Elmondod mi a gond", majd egyre jobban előkerülnek a megoldások, gátló tényezők, stb.-k. De ő NEM a régmúlttal foglalkozik. Egy jó coach rájön sokdologra, azonban ha kiderül, hogy "itt" másról is van szó, akkor a megfelelő irányba (pl.: pszichológus) kell, hogy terelje az egyént, így ott megszakad a folyamat.
Amiket leírtál, ezekben valószínűleg egy jó coach is tud jól segíteni:).
Ciki ha jegyzetelek közben?
Vagy olyan, hogy nem fogom elfelejteni?
Egyáltalán nem ciki jegyzetelni, sőt javasolt.
(A tüneteid alapján neked egy Hellinger-féle családállítás segítene.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!