Kinek mi segített az önismeretben illetve a nehézségek leküzdésében? Olyanokra gondolok, mint pl. pszichológus vagy kineziológus, theta stb.
Figyelt kérdés
Érdekelne a véleményetek, tapasztalatotok. Szeretnék kicsit fejlődni lelkileg, de nemtudom merre is induljak.2017. aug. 29. 14:57
1/6 anonim válasza:
Semmi, csak a tapasztalat és az évek.
Illetve, szeretem leírni a gondolataimat, ezeket időnként visszaolvasom. Ez sokat segít abban, hogy kicsit kívülről szemléljem magam, vagy lássam, hogy miben változtam, milyen voltam.
Lelki fejlődésben pedig nekem az olvasás segít, akár regény, akár vers.
2/6 anonim válasza:
Én egy pár hónapig jártam pszichológushoz, nekem nagy segítség volt. Illetve az, hogy eldöntöttem, hogy változtatok, aztán erőnek erejével kényszerítettem magam változásra. Pl. utáltam közönség előtt beszélni, izgultam, elrontottam mindig... utána kényszerítettem magam, hogy gyakoroljak, és minden olyan lehetőségre jelentkeztem egyetemen, ahol kellett órán prezentálni stb.
3/6 anonim válasza:
Olvasás, olvasás, olvasás. Meditálás, elmélkedés, problémák jegyzetelése, majd megoldása, célok tervezgetése, megvalósítása.
4/6 anonim válasza:
Saját magam, szinte mindig. (Kivéve anyagilag. Avval meg mások visszaéltek, elég durván.)
5/6 A kérdező kommentje:
A naplóírást én is preferálom. Az olvasást is. De néha érzem magamban, hogy olyan jó lenne, ha valakinek beszélhetnék a problémáimról, az életem kérdéseiről, nehézségeiről.
Tudom erre valóak a barátok, de én olyan ember tanácsát venném szívesen, aki nem elfogult velem és úgy ad tanácsot.
2017. aug. 29. 21:24
6/6 anonim válasza:
Úgy érzem, most nekem is jól jönne egy kis külső segítség. Talán még rajtam kívül vannak páran, akinek hasznos lehet ez a kérdés, ha lehet még, írjátok meg tapasztalaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!