Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 114-es IQ mire elég kb? Lehet...

114-es IQ mire elég kb? Lehet valahogy fejleszteni, és mivel?

Figyelt kérdés

A pszichológus aki csinálta, már elmondta, hogy felsőoktatásban ne nagyon gondolkodjak, mert ahhoz ez kevés lesz.

Szakmám nincs, gimnáziumban érettségiztem. Vállalkozás elindítására nincs pénzem.

És gondolom ennyi ésszel olyan fondorlatos marketing-koreográfiákat sem tudnék kitalálni, hogy mondjuk valami motivációs előadóként vagy látnokként keressem hülyére magam. (Nem is szeretnék ilyesmivel foglalkozni).

Szóval fogalmam sincs, mit kezdjek magammal. Most nagyon butának és alkalmatlannak érzem magam.

Lehet az IQ-t valamivel hatékonyan fejleszteni, és ha igen, mivel?

18/F

2020. aug. 6. 01:45
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
#30 Az emberi lélek bonyolult, de maga az emberi értelem is. ;)
2020. aug. 6. 20:07
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb 100-105 IQ-m van, nem vagyok egy nagy durranás az élet egyik területén sem, de megfelelő szorgalommal eddig ment az egyetem, mérnöki karra járok, most leszek harmadéves, eddig nem buktam elnegy tárgyat sem.

F

2020. aug. 7. 12:44
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem buktam el egy tárgyat sem*
2020. aug. 7. 12:44
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kevesebb az IQ-m mint neked ,és én is mérnöki szakra járok,láttod kérdező neked is menni fog.

Az ember azt tud elérni amit elakar érni.

2020. aug. 7. 17:19
 35/36 anonim válasza:
100%
A pszichológusod egy hülye. A 114 az átlag feletti.
2020. aug. 26. 22:13
 36/36 anonim ***** válasza:
46%

#35 Van nem egy ismerösöm, aki nem hiszi, hogy ismerne lálam hülyébbet, pedig az IQ-m 137-es.

Tudom pszichológus a hülye.

Ez a dupla csavar.

2020. aug. 26. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!